Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ressugen? Se hit!

Lästid: 1 min

20131229-012753.jpgJag har alltid otur… När jag väl har fått eller vunnit något så har jag aldrig kunnat nyttja det själv. Nu handlar det om ett presentkort med Apollo, värde 2000kr! Den går ut 2014-03-07 (kul, Tildas födelsedag 🙂 Presentkortet finns hos min vän i Göteborg eftersom jag kommer vara i Thailand fr.o.m den 30 dec. Är DU ressugen och vill göra en vinn-vinn deal, tveka inte å maila mig!

Obs! Presentkort hos Apollo kan endast använda till att köpa charterresor dvs ej hotellnätter eller cityresor. Den info fick jag leta fram.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge