Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Resplan – Polen

Lästid: 1 min

Den mest organiserad person när det kommer till resor får man leta efter!

Min trogne vän Ana alltså. Efter lunchen med henne i tisdags så fick jag mail 10 min senare efter att vi skildes åt. Hon tyckte nog att jag behövde en pause å resa bort med henne på en girls-weekend. Vilken kompis! Hon fick bestämma precis som hon ville. Annars brukar det vara jag som är drivande och drar i trådarna å fixa det mesta när jag ska resan med Måns, och även med hans familj när vi är många. Det är skönt när någon annan tar befäl.

Ana har nu bokat oss på en kryssning med Stena Line Karlskrona – Gdansk, en natt på båten, en natt land och en natt hemåt. Jag brukar också göra en planering i excel men planerar inte in tidpunkter. Ana är välberest och hon kan verkligen maxa aktiviteter. Ana och jag har rest denna rutt tidigare men bara några timmar i land på en klassresa till koncentrationslägret i Stuttgart.

Jag skrattade och grät samtidig när jag såg schemat! Fick hemläxan också att jag skulle kolla in spa-behandlingar om jag hittar nåt. Ana själv är nu på väg till Japan på semester i 1v. Hon lägger all sin lediga tid på att resa 🙂
(null)

 

55 min Helkroppsmassage ombord för under 300kr kan jag väl unna mig… 🙂

3 kommentarer om “Resplan – Polen

 1. Hej Siranee!
  Vi sågs på SPISA-eventet i december. Vad roligt att du ska åka med Stena Line (mitt vanliga jobb när jag inte gör matbloggsevent :)). Vill ni ha tips på saker att göra iland, även om Ana verkar ha planerat noga… 🙂 så kan ni ta en titt på vår blogg: blogg.stenaline.se under fliken Polen. Ha en ritkigt bra resa och passa verkligen på att hänga i spaavdelningen ombord. Så mysigt! /ylva.

  1. Tack Ylva 🙂 Ana har verkligen koll och vi har åkt den rutten tidigare men bara 2 nätter. Hon var i Sopot också tror jag så vi får se vad vi tittar på. Men gärna smultronställen om du har 🙂 Vi gillar att äta och kolla runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge