Den mest organiserad person när det kommer till resor får man leta efter!

Min trogne vän Ana alltså. Efter lunchen med henne i tisdags så fick jag mail 10 min senare efter att vi skildes åt. Hon tyckte nog att jag behövde en pause å resa bort med henne på en girls-weekend. Vilken kompis! Hon fick bestämma precis som hon ville. Annars brukar det vara jag som är drivande och drar i trådarna å fixa det mesta när jag ska resan med Måns, och även med hans familj när vi är många. Det är skönt när någon annan tar befäl.

Ana har nu bokat oss på en kryssning med Stena Line Karlskrona – Gdansk, en natt på båten, en natt land och en natt hemåt. Jag brukar också göra en planering i excel men planerar inte in tidpunkter. Ana är välberest och hon kan verkligen maxa aktiviteter. Ana och jag har rest denna rutt tidigare men bara några timmar i land på en klassresa till koncentrationslägret i Stuttgart.

Jag skrattade och grät samtidig när jag såg schemat! Fick hemläxan också att jag skulle kolla in spa-behandlingar om jag hittar nåt. Ana själv är nu på väg till Japan på semester i 1v. Hon lägger all sin lediga tid på att resa 🙂
(null)

 

55 min Helkroppsmassage ombord för under 300kr kan jag väl unna mig… 🙂