Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Research – att föda barn i Thailand

Lästid: 1 min

Tänker berätta vad jag har på gång i bloggen. Ämnet “att föda barn i Thailand” har funnits länge bland många ämnen som jag skulle kunna ta upp om Thailand. Innan jag skriver något så vill jag ändå göra lite research eftersom jag vet lite om den thailändska sjukvården men också har hört och läst om just förlossningar i Thailand. Är med i en thai-gravidgrupp också och läst många skräckhistorier där.

Det passar ju perfekt nu när jag fick ett önskeinlägg att blogga just om ämnet “att föda barn i Thailand” efter att Emma hade bloggat förra veckan om “föda barn i Brasilien“. Många saker som hon berättade är inte olik Thailand men Thailand är extremare när det kommer till status kring det mesta… 

Bild lånad – BNH hospital Bangkok

Jag håller på samla info och chattat med mina två barndomsvänner i Thailand och de har haft olika förlossningar och sjukvård. Det kommer bli jättekul att läsa om detta tror jag. Jag kommer förmodligen att dela upp inlägget för att det inte ska bli för långt. 

Hoppas jag hinner klart innan det är dags för bebben att titta ut hehe 😊

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge