Tänker berätta vad jag har på gång i bloggen. Ämnet “att föda barn i Thailand” har funnits länge bland många ämnen som jag skulle kunna ta upp om Thailand. Innan jag skriver något så vill jag ändå göra lite research eftersom jag vet lite om den thailändska sjukvården men också har hört och läst om just förlossningar i Thailand. Är med i en thai-gravidgrupp också och läst många skräckhistorier där.

Det passar ju perfekt nu när jag fick ett önskeinlägg att blogga just om ämnet “att föda barn i Thailand” efter att Emma hade bloggat förra veckan om “föda barn i Brasilien“. Många saker som hon berättade är inte olik Thailand men Thailand är extremare när det kommer till status kring det mesta… 

Bild lånad – BNH hospital Bangkok

Jag håller på samla info och chattat med mina två barndomsvänner i Thailand och de har haft olika förlossningar och sjukvård. Det kommer bli jättekul att läsa om detta tror jag. Jag kommer förmodligen att dela upp inlägget för att det inte ska bli för långt. 

Hoppas jag hinner klart innan det är dags för bebben att titta ut hehe 😊