Tågresan med MTR Express har gått jättesmidigt med Prim och Emmas lilla Isadora. De två bebbarna var jättesnälla. Helt otroligt! 


Prim sov i början av resan på vägen till Stockholm och jag kunde ha henne i bärselen och köpte frukosten i caféet på tåget.


 Jag köpte ett frukostpaket där det ingick en macka, Innocent apelsinjos och en kaffe. Jag valde en cafe latte 🙂 Penny var direkt på min macka haha!


På hemresan var Prim lite mer busig och pratglad. Hon ville absolut inte vara stilla och Isadora kikade oftast på mig haha! 

Jag skippade barnvagnen för både Prim och Isadora kunde åka på Emmas Joolz Geo syskonvagn. Prim på sittdelen och Isadora i sin korg. Vi bokade barnvagnsplatser och det var faktisk rymliga platser för barnvagnar, dock måste alla barnvagnar vara ihopfällda. Alla resväskor och goodiebags kom med också 🙂 Det var även gott om platser för bagage. 

Vi kom fram till Stockholm ca 45 min sent men det var inget MTR Express kunde rå för då alla tågen stod stilla i Töreboda pga bronfel vid Götakanal. På hemvägen till Göteborg kom vi fram före tiden med 10 min!


Det är andra gången jag har åkt med MTR Express och kommer definitivt göra det igen! Det är nytt men modernt och fräscha tåg. Ett plus är att det är stora toaletter med skötbord (vägg). Personalen var också supertrevliga. 

/I samarbete med MTR Express