Hallå! Oj det var 6 dagar sedan jag skrev något. Du undrar nog min mamma vad händer här haha!

Vi har bara varit sjuka och det blev bara helt off med allting, lika så med matlagning och receptskrivandet som jag vill göra oftare i år.

Vi åkte ju till Halmstad förra fredag och firade Måns pappa som fyllde 73år på lördagen. På lördag så kräkte Penny upp all äppeljos hon drack då hon satt i mitt knä när vi åt middag. Yeay. Och jag hjälpte till med maten. Måndag så rapporterade Måns brors sambo att hon kräktes på morgonen.

Jag vågar dock säga att jag har aldrig matförgiftad någon!

Jag vabbade barnen hela veckan då de var istället jätteförkylda. Sedan blev Måns också lite illamående en dag och i torsdag blev jag jätttehostig och hostan sitter kvar och av erfarenhet så lär den hänga kvar i några veckor till. Men allting måste rulla vidare.

Och i onsdag efter sms med förskola om magsjukan så sade de att den fredag skickade de hem två barn som de misstänkte att de hade magsjukan, och att Penny kunde ha blivit smittad. Jahapp…

Nåja… Det säga att man får räkna med 10 förkylningar per år med barn i förskolan. Det stämmer jäkligt bra här.


Idag har vi hunnit med Frölunda Torg för att lämna tillbaka barnens vinterskor som inte passade.

Sedan åkte vi hem och gick till saluhallen och fikade på Cederleuf. Barnen valde varsin kokosboll medan vi vuxna tog en semla var.

Jag kan säga att jag har aldrig varit förtjust i semlor men Cederleuf hade riktiga goda icke torra semmelbullar!

Jag åt en med vaniljkräm och Måns tog med mandelmassa. Vi fick även en extra hem då det är 3 för 2!

Nu känns det att snuvan har bitit på mig så vi får se hur jag mår till torsdag för jag ska på Ola Salos premiär och leka paparazzi haha!