Tilda har somnade efter badet och lite välling, kl.20:20. Yes! Så vad gör morsan om inte sträcker ut mig på soffan utan att någon hoppar på mig eller drar mig i håret… Å håller ett ögat på Idol 2014 medan jag skriver dagens första blogginlägg.

Hela denna dan har jag försökt rensa ut mina kläder. Kläder som har legat i 15 välfyllda vakummpåsar och många plagg har jag samlat på mig i övar 10 år! Det var allt möjligt. Ibland har jag försökt byta ut kläder efter säsong och sedan har jag bara inte orkat ta frem de som jag ahde lagt undan. Det är bara inser att jag inte kan klämma in i strl 32/34 och 36 är på gränsen till att jag ser ut som en krokig korv.

Jag brukar skänka en hel del till Myrorna eller andra välgörenhets organisation. Att jag har samlat på mig var också att jag trodde att jag skulle kunna sälja de senare. Den tanken fanns även idag. Många plagg har jag ju älskat och använde ofta. Många partykläder och klänningar som fortfarande är fräscha men jag får inte på mig de och om jag gör det så ser jag plufsig ut!!!

 

Detta är bara påse nr1…minst 50 plagg där.

image

Jag har nu sorterat 2 gånger. Ena högen var de som jag ska skänka och den högen bara växte och växte å blev högre än Tilda! Den andra högen som jag ville ha in i garderoben… Där fick jag rensa igen efter att jag tänkte…kommer jag använda den, den och den å hur ofta? Det finns många fina plagg, lite synd att inte sälja. Skänka får jag noll kronor, sälja på Tradera blir det på auktion å det kan bli allt från 1kr till 100kr, vad vet jag. Jag tror jag tar lite bilder i alla fall, så jag har lite att göra på tåget på fredag när jag ska till Stockholm!

Skulle du försöka sälja på auktion?