Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Rensa, skänka eller sälja?

Lästid: 2 min

Tilda har somnade efter badet och lite välling, kl.20:20. Yes! Så vad gör morsan om inte sträcker ut mig på soffan utan att någon hoppar på mig eller drar mig i håret… Å håller ett ögat på Idol 2014 medan jag skriver dagens första blogginlägg.

Hela denna dan har jag försökt rensa ut mina kläder. Kläder som har legat i 15 välfyllda vakummpåsar och många plagg har jag samlat på mig i övar 10 år! Det var allt möjligt. Ibland har jag försökt byta ut kläder efter säsong och sedan har jag bara inte orkat ta frem de som jag ahde lagt undan. Det är bara inser att jag inte kan klämma in i strl 32/34 och 36 är på gränsen till att jag ser ut som en krokig korv.

Jag brukar skänka en hel del till Myrorna eller andra välgörenhets organisation. Att jag har samlat på mig var också att jag trodde att jag skulle kunna sälja de senare. Den tanken fanns även idag. Många plagg har jag ju älskat och använde ofta. Många partykläder och klänningar som fortfarande är fräscha men jag får inte på mig de och om jag gör det så ser jag plufsig ut!!!

 

Detta är bara påse nr1…minst 50 plagg där.

image

Jag har nu sorterat 2 gånger. Ena högen var de som jag ska skänka och den högen bara växte och växte å blev högre än Tilda! Den andra högen som jag ville ha in i garderoben… Där fick jag rensa igen efter att jag tänkte…kommer jag använda den, den och den å hur ofta? Det finns många fina plagg, lite synd att inte sälja. Skänka får jag noll kronor, sälja på Tradera blir det på auktion å det kan bli allt från 1kr till 100kr, vad vet jag. Jag tror jag tar lite bilder i alla fall, så jag har lite att göra på tåget på fredag när jag ska till Stockholm!

Skulle du försöka sälja på auktion?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge