Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Rekord fort!

Lästid: 2 min

Nu sover Tilda!!! Efter att vi kom tillbaka från Thailand så trodde vi att vi skulle få in bättre ät- och sovrutiner på henne men icke. Från att hon vaknade kl. 6:30 till att gå upp nångång mellan 7 och 10 å vill inte lägga sig eller   somna förrän kl.23. Hon had svårt att komma till ro på kvällarna och när hon är trött så börjar hon nafsa och bita just mig. Så nu ikväll när hon började bita mig överallt å hon yäspade gång på gång efter lite sticky rice och ett bad så..kl.20.20 jag som ville se på kockprogrammet… Gick och lade Tilda i henne säng och hon ålade å höll på som bara den. Hon kämpade emot så jag vände på henne så hon låg på mage och höll ner henne lite å buffade henne på rumpan…hon grät å snyftade högljud.. Kämpade emot, kom upp, låg ner, kom upp igen å så fort hon kom upp så hoppade hon upp på mig fort som attans å sen upp på vår säng å försökte smita. När jag visade att hon måste sova och att hon fick sova mellan oss så blev hon ledsen igen. Jag lade ner henne på magen igen och började buffa på rumpan samtidig som jag sjöng Imse vimse spindel (den enda låten jag kan).. Hon kämpade lite till och snyftade å 5 min senare hade hon somnat. Åhhhmyyygåååd rekord!

Det tog 15 min tror jag allt som allt. Jag har gjort detta förr, när hon var bara några månader och ville inte sova. På senare tid har jag kört 5 min regel några gånger och det var i te så kul för någon. Jag får prova med att hålla ner å buffa på rumpan några nätter å se om det blir bättre. Förstår mig rätt nu, när jag höll ner henne så försökte jag stryka henna hår och buffa på rumpan samtidig så att hon kan lugna net sig och komma till ro.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge