Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Reklam: Tele2 School Of Power

Lästid: 2 min
I det här inlägget förekommer reklam för Tele2 men med mina egna ord!

Hur uppkopplad och beroende av surf är du?

Här hemma har jag räknat att vi har hela 12 prylar som är uppkopplad till routern! Jisses! Så hemma är jag beroende av wi-fi. Men när jag är ute eller på resande fot, då använder jag mobilsurf. Det kan då vara allt från att kolla busstidtabellen, googla på öppettider på ett ställe, kolla meny eller bara slösurfa i bilen. Jag föredrar att maila och chatta så det blir väldigt mycket chatt på Line, Messenger och WhatsApp. På så sätt går restiden mycket fortare och särskilt när jag åker bil för jag är aldrig den som kör hehe.

Jag hade 2 GB surf per månad att använda och det räckte inte när jag skulle dela ut den till Tildas iPad så att hon kunde kolla på Youtube och annat under bilresan till t ex Halmstad, Stockholm, Mora eller Funäsdalen. Jag har nu ökat på till 6 GB och den använder jag inte upp i vanliga fall. Fast jag önskar att jag hade obegränsad med mobilsurf så att jag inte är beroende av wi-fi. Som bloggare behöver jag jobba med bilder, video, uppladdningar och nedladdningar. Dessa saker kräver mycket mobilsurf. Jag väntar oftast med att ladda upp något (om det är mycket bilder) till jag kommit hem eller hittat till en wi-fi hotspot. Det vore nice med obegränsat surf!

Tele2 har därför släppt deras nya abonnemang Fastpris Unlimited där det ingår fria samtal, SMS och MMS. Då kan man surfa helt obegränsat, utan oro för att mobildatan ska ta slut mitt i det man höll på med och måste fylla på surf.

Välkommen till Tele2 School of Power!

Tele2 School of Power är en symbol för Tele2s ambition att ge kunder inspiration, kunskap och hjälp att hålla jämna steg med teknikens snabba utveckling. Vi lever i en värld i ständig förändring, där alla ständigt måste lära och lära om i takt med nya framsteg. I den världen vill Tele2 uppmuntra fler till att upptäcka, utforska och använda sina digitala krafter fullt ut.

Tele2 vill hylla nyfikenheten, upptäckarglädjen och viljan att hela tiden omfamna det nya. Tele2 vill ge människor obegränsad digital kraft att göra sina liv enklare, roligare och mer fullmatade med bra upplevelser.

Kraft att göra allt du vill!

/Reklaminlägg i samarbete med Tele2

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge