Reklam: Risenta Frukost

Lästid: 2 min

I det här inlägget förekommer reklam för Risenta men med mina egna ord!

Frukost!

God morgon! Äter du just nu din frukost? Vad brukar du ha till frukost?

Du har säkert också hört att frukost är dagen viktigaste måltid. Det säger vi alla fall till våra barn medan vi själva ibland inte alltid äter frukost. Jag var ingen frukostmänniska men jag har blivit lite bättre på att äta frukost nu när jag har barn. Tilda brukar fråga “mamma ska du inte också äta frukost?” när jag dukar fram allt till henne och Prim. På helger så är Måns duktig på att fixa med frukost. Han kan stå och baka frukostbullar, flippa pannkakor, scones eller annat gott. Jag är inte en superfans av bröd eller mackor men är det nybakta bröd så brukar jag mumsa.  I perioder åt jag müsli med vaniljyoghurt, äta löskokta ägg och dricka en kopp te. Måns har däremot börjat äta havregröt innan han går till jobbet. Vi har skafferiet fullt med olika fröer, flingor, müsli. Jag kan ärlig berätta att vi har några av Risentas nyttiga frukostprodukter som t ex müsli och frögröt. Granola har inte hittat hit ännu men snart så!

#engodaremorgon

Funderar du också på att äta lite nyttigare och leva lite grönare? Kika då in några av Risentas goda frukostfavoriter, till exempel. Müsli med dadel och pekan, Granola med dadel och fikon eller kanske favoriten Granola med kakao och kokos. Självklart är de både ekologiska och helt utan tillsatt socker. Denna superkorta film kanske kan inspirera dig!

Extra het tips!

Gillar du att resa, yoga eller bara tävla? Just nu kan du tävla om 2 resor för 2 pers till Mallorca! Så har du redan köpt någon av Risentas nya frukostprodukter då kan du leta fram dina två EAN-koder! Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt den 23 April 2017.

Jag har såklart tävlat! Lycka till! 🙂

risenta frukost

Inlägget är i samarbete med Risenta men med mina egna ord.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge