Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Reklam: KappAhl Eurovision 2017

Lästid: 1 min

I det här inlägget förekommer reklam för KappAhl men med mina egna ord!

Vilka följde Mello-festen igår?
Jag missade ju den då jag var på ett riktig lyxigt event och satt på middag efter det. Det var min härliga lördag 🙂

Grattis Robin Bengtson!

Jag kan inte påstå att jag är en superfan av Mello men här hemma har vi faktiskt tittat varje vecka eller har i alla fall haft tvn på i bakgrunden. Nu på morgonen kikade jag på nyhetssajter om vem som vann. Det blev inte svenska folkets favorit som skulle vara Nano då Robin låg på 3:e plats. Här har man låtit andra ländernas jurys röster få högre makt att bestämma. Jag förstår att folk blev lite arga nu pga. detta. Hur som helst är det en folklig underhållning och jag personligen ser inte heller någon anledning att Sverige ska ta in röster eller jury utifrån Sverige. Förstår att många var besvikna, inte minst Nano som var nr.1 när svenska folket fick välja.

Följ med KappAhl på årets festligaste turné – Melodifestivalsturnén 2017

För många är Melodifestival och Eurovision en del av traditionen i familjen. Det är inte bara musiken som är i centrum, det är ju kläderna man vill titta på. Ibland undrar man hur vissa tänkte när de kom på scenkläderna haha!

I år är KappAhl officiell sponsor till Melodifestivalsturnén 2017 och bjuder stolt in kunder att festa loss med dem. Se i deras första avsnitt av Feel the Party så får vi följa med när Angela från Göteborg blir stylad inför melodifestivalen av Frida Zetterström och Jessica Wahlgren.

I det här inlägget förekommer reklam för KappAhl men med mina egna ord!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge