I det här inlägget förekommer reklam för KappAhl men med mina egna ord!

Vilka följde Mello-festen igår?
Jag missade ju den då jag var på ett riktig lyxigt event och satt på middag efter det. Det var min härliga lördag 🙂

Grattis Robin Bengtson!

Jag kan inte påstå att jag är en superfan av Mello men här hemma har vi faktiskt tittat varje vecka eller har i alla fall haft tvn på i bakgrunden. Nu på morgonen kikade jag på nyhetssajter om vem som vann. Det blev inte svenska folkets favorit som skulle vara Nano då Robin låg på 3:e plats. Här har man låtit andra ländernas jurys röster få högre makt att bestämma. Jag förstår att folk blev lite arga nu pga. detta. Hur som helst är det en folklig underhållning och jag personligen ser inte heller någon anledning att Sverige ska ta in röster eller jury utifrån Sverige. Förstår att många var besvikna, inte minst Nano som var nr.1 när svenska folket fick välja.

Följ med KappAhl på årets festligaste turné – Melodifestivalsturnén 2017

För många är Melodifestival och Eurovision en del av traditionen i familjen. Det är inte bara musiken som är i centrum, det är ju kläderna man vill titta på. Ibland undrar man hur vissa tänkte när de kom på scenkläderna haha!

I år är KappAhl officiell sponsor till Melodifestivalsturnén 2017 och bjuder stolt in kunder att festa loss med dem. Se i deras första avsnitt av Feel the Party så får vi följa med när Angela från Göteborg blir stylad inför melodifestivalen av Frida Zetterström och Jessica Wahlgren.

I det här inlägget förekommer reklam för KappAhl men med mina egna ord!