Ja vad gör man en dag som denna när det regnar hela dan? Man kan blogga eller ta itu med de bloggidéer man har…

Jag har äntligen fått ork att skriva ett blogginlägg som jag har släpat på i månader. Jag gillar att ta bilder så jag tror att jag har fått så många bilder som behövs. Det är om BOB Revolution barnvagn som jag har testat vid olika tillfällen i Halmstad under sommaren. I och med att jag har vunnit BOB barnvagnen så fanns det ett litet krav, att jag också skulle testa vagnen genom att ta en långpromenad på ca 1tim, det är ju ingenting. Jag har sett andra som också hade vunnit denna barnvagn och hur de har skrivit. Det är inget att hymla om att jag är ny med att blogga om produkter men jag tycker också att, om jag ska blogga om en produkt så ska det vara någorlunda kul inlägg med bilder å inte bara slänga ut något bara för att få det överstökad. Därför är jag kanske sist av alla som vann att lägga min recension.

Håll utkik om ni är intresserad av att veta lite om denna jogging-city vagn! Å kom gärna med frågor 🙂

Äta hembakad ost- och skinkpaj, skriva blogginlägg å blir förbannad på vädret…

image