Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Recension om BOB revolution SE – kommer snart!

Lästid: 1 min

Ja vad gör man en dag som denna när det regnar hela dan? Man kan blogga eller ta itu med de bloggidéer man har…

Jag har äntligen fått ork att skriva ett blogginlägg som jag har släpat på i månader. Jag gillar att ta bilder så jag tror att jag har fått så många bilder som behövs. Det är om BOB Revolution barnvagn som jag har testat vid olika tillfällen i Halmstad under sommaren. I och med att jag har vunnit BOB barnvagnen så fanns det ett litet krav, att jag också skulle testa vagnen genom att ta en långpromenad på ca 1tim, det är ju ingenting. Jag har sett andra som också hade vunnit denna barnvagn och hur de har skrivit. Det är inget att hymla om att jag är ny med att blogga om produkter men jag tycker också att, om jag ska blogga om en produkt så ska det vara någorlunda kul inlägg med bilder å inte bara slänga ut något bara för att få det överstökad. Därför är jag kanske sist av alla som vann att lägga min recension.

Håll utkik om ni är intresserad av att veta lite om denna jogging-city vagn! Å kom gärna med frågor 🙂

Äta hembakad ost- och skinkpaj, skriva blogginlägg å blir förbannad på vädret…

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge