Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Recension av Loppi Blogbag “Sommar”

Lästid: 3 min

Fy på mig! Jag glömde visst posta mina inlägg om de produkterna som jag skulle testa men här kommer de på en räls!

image

BRUN UTAN SOL MOUSSE för kroppen, parfymerad – Apoliva 150 ml och parfymerad.

image

Jag tycker att det var jättekul att jag skulle få testa en Brun utan sol produkt. Jag behöver ju inte det när jag kan bara ställa mig i solen i en kvart så fyller jag på min “all year round” bränna hehe. Jag har haft erfarenhet av Brun utan sol produkter och oftast var de mycket oljiga, tjocka, kletiga och man blev inte brun utan morotsorange. Jag har kletat in på andra om ni undrar… Brun utan sol mousse från Apoliva är något nytt. Moussen kändes lätt och lätt att applicera men en aning vattnig. Jag testade på insidan av min arm där det är ljusast. Det var inte alls kladdigt och torkade in i huden rätt fort. Doften var ganske behaglig. Jag låter gärna andra testa denna produkt också eftersom jag tycker att jag var kanske inte rätt kandidat och därför är det svårt att se någon skillnad efter användning av Brun utan sol mousse från Apoliva.

SHOWER GEL fri från konserveringsmedel/paraben, färg och parfym – Neutral

image

Vad kan jag säga än att den gjorde sitt jobb och kändes mild i huden. Passar mig bra eftersom jag är ganska torr av mig och har delvis känslig hud.

SHEER BOTANICAL LIPSTICK semitransperant – Yves Rocher

image

Perfect för en sommarkväll (eller dag)! Älskar färgen. Jag har visserligen gått från denna typ av “nude” färger till mer röd eller rosa om det är läppglans. Nu är Sheer Botanical läppstiffen något mellan ting dvs läppstiff ioch läppglans för mig. En nyfavorit i skötväskan. På bilder har jag applicerat på två gånger. Klicka här för att komma till Yves Rocher Sheer Botanical.

 VITAMINGODIS 100% från naturens frukter och bär – Yves Rocher

image

Naturligt gott MEN alldeles för söt för mig och jag gillar gelégodis. Det doftade oxiderad äpple och smaken påminnde om torkad mango som doftade å smakde sött. Nu vet ni kanske inte hur det ser ut eller smakar men det var vad jag associerade mig till. Samtliga vitamingodis är utan gelatin, konserveringsmedel, färgämnen och sötningsmedel.

 

LSHP MEALBAR – Naturdiet

image

Detta är en produkt med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll, sk LSHP (Low Sugar High Protein). Den är berikad med 1/5 av dagsbehovet av vitaminer och mineraler och bata 1g socker/bar, 14g protein/bar å en bar ger 190 kcal. Det smakade bra och det var som att ta en tugga full med havre och björnbär MEN det doftade mer hubbabubba och konstigt eftersmak med vitchoklad och torrmjölkpulver?!

 

INGEFÄRA MOT ÅKSJUKA utan att ge dåsighet – Acrilex

image

Under bilfärden till Halmstad och tillbaka testade jag denna produkt. Så som Måns körde och jag får ju nu ALLTID sitta i baksäte med Tilda så jag blir lätt yr i bollen. Tog 5 st enl. instruktionen och de smakade som godis med svag ingefärssmak och doft. Jag är van vid starka smaker och starkmat (äter ju chili dagligen) så det var säkert så att jag inte tyckte att det smakde något speciellt. Jag undrar lite bara varför gör man inte produkt som man bara ska ta 1 tablett och inte 5st och ha munnen full. Annars ett bra alternativ som är värt att testa om man inte vill käka medicin.

 

X-TRAVITAL KVINNA kosttillskott med tiggarnöt, en ört som främjar kvinnlig lust

image

Jag har ingen aning av en tiggarnöt är men men. Denna produkt innehållet även soja, lignaner från linfrö, kalcium och vitamin D. Jag har inte testat X-travital Kvinna än men jag återkommer om det skulle vara något extra 🙂

 

VATTENFLASKA & SOCKOR av materialet bambu som är fukt- och doftstötande – Ullmax

Det var 2 par sköna socker i vitt och svart. Materialet kändes mjuk och sockarna satt bra på fötterna. Kanon nu när solen tittar fram och jag kan ta långpromenader utan att mina fötter stinker alltför mycket.

FILM “Walking with dinosaurs – The movie” – Fox Paramount Pictures

Tilda pekade på alla djuren och sade “vovve, vovve, vovve” 🙂 Detta är en film som Tilda kan se med mormor när hon blir lite äldre.


 Tack Loppi att jag fick testa dessa produkter och hoppad att jag får göra det igen snart!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge