Nu är det rea överallt och så klart vill man fynda. De bästa kapen jag har gjort var på Kappahl i veckan då jag köpte några 3 st t-shirtar för 25kr/st och en jeans short till Tilda för 75 kr plus ett linne till mig också under 100 lappen. 

Men nu undrar jag om detta är tillåtet? Så här var det. En butik på Backaplan som jag brukar kika in då och då har nu rea. Rean var i gång redan i början av juli. Butiken brukar ha 50% rea på ALLT i butiken förutom nyheter. 

I februari köpte jag två vita stickade poncho, en till mig och en till Emma. De var en av vårens nyheter i butiken. Ponchos kostade 199kr/st och var populära för de fick ta min fler. 


Bildbevis! Kolla in bilderna och konversationen mellan mig och Emma. 

Den 5 juli tittade jag in då de började med rean och passerad de fina ponchos. Ordinarie pris var plöstligt 399kr(!) och 50% rea på dem. Hallå eller? Jag köpte ju för 199kr och ej på rea.


De kanske inte har gjort så här med att trissa upp ord.pris på alla produkter i butiken vid rean men… Får butiken ens göra så? 
De har även en Facebooks sida och bilder på ponchos fanns med den 11 feb när jag kollade. Idag finns inte de bilderna kvar där det stod om både priset 199kr och vad flera kunder frågade/kommenterade. Flera kanske kom på butikens fula sätt som jag och därför tog de bort allt som hade med dessa poncho att göra.