Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Rea – får butiken ens göra så här?

Lästid: 1 min

Nu är det rea överallt och så klart vill man fynda. De bästa kapen jag har gjort var på Kappahl i veckan då jag köpte några 3 st t-shirtar för 25kr/st och en jeans short till Tilda för 75 kr plus ett linne till mig också under 100 lappen. 

Men nu undrar jag om detta är tillåtet? Så här var det. En butik på Backaplan som jag brukar kika in då och då har nu rea. Rean var i gång redan i början av juli. Butiken brukar ha 50% rea på ALLT i butiken förutom nyheter. 

I februari köpte jag två vita stickade poncho, en till mig och en till Emma. De var en av vårens nyheter i butiken. Ponchos kostade 199kr/st och var populära för de fick ta min fler. 


Bildbevis! Kolla in bilderna och konversationen mellan mig och Emma. 

Den 5 juli tittade jag in då de började med rean och passerad de fina ponchos. Ordinarie pris var plöstligt 399kr(!) och 50% rea på dem. Hallå eller? Jag köpte ju för 199kr och ej på rea.


De kanske inte har gjort så här med att trissa upp ord.pris på alla produkter i butiken vid rean men… Får butiken ens göra så? 
De har även en Facebooks sida och bilder på ponchos fanns med den 11 feb när jag kollade. Idag finns inte de bilderna kvar där det stod om både priset 199kr och vad flera kunder frågade/kommenterade. Flera kanske kom på butikens fula sätt som jag och därför tog de bort allt som hade med dessa poncho att göra. 

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Rea – får butiken ens göra så här?

 1. NEJ va fult gjort, det är inte ok! Tyvärr tror jag inte att det är ovanligt alls…..

 2. Nä fy så fult, Tyvärr är det nog vanligt, vid varje rea dyker något sådant upp. prishöjningar och sedan fejkreor.. Du borde ifrågasätta butiken för att höra vad de säger. Det skulle vara intressant !

  1. Det strider mot marknadsföringslagen och inte sjysst mot konsumenten ja. Jag har tipsat KO så de får undersöka detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge