När klockan var typ 8 så föll Tilda av vår säng för första gången. Måns lade Tilda bredvid mig och gick på toa. Jag sov men studsade upp direkt när jag hörde världen duns. Det var mörkt men jag kunde se att tilda låg på rygg och skrek. Jag visste inte hur hon föll och hon måste ha slagit sig om inte på huvudet så var det på ryggen eller båda och. Hon var redan sömnig och verkade lite groggy när vi kände överallt på hennes kropp men mest på huvudet, ryggen och benen, om hon hade extra ont när vi kände på henne. Jag tröstade henne i min famm och hon somnade typ 5 min efter det. Jag blev såklart lite orolig och visste att vi måste hålla koll på henne och att hon inte har fått en hjärnskakning. Så jag googlade å kollade på 1177 om hjärnskakning och barn för mer info.

Måns upptäckte att Tilda hade en liten röd bula på pannan så jag kände på den men hon vaknade inte av det men av att vi pratade å pussade på henne. Hon sov i ca. 20 min och hon verkade pigg å glad som vanligt. Jag tog måttet på vår höga säng och den är 65 cm. Det var tur att det gick bra men vi får hålla Tilda under observation idag.

image