Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ramlat av sängen å en liten bula

Lästid: 1 min

När klockan var typ 8 så föll Tilda av vår säng för första gången. Måns lade Tilda bredvid mig och gick på toa. Jag sov men studsade upp direkt när jag hörde världen duns. Det var mörkt men jag kunde se att tilda låg på rygg och skrek. Jag visste inte hur hon föll och hon måste ha slagit sig om inte på huvudet så var det på ryggen eller båda och. Hon var redan sömnig och verkade lite groggy när vi kände överallt på hennes kropp men mest på huvudet, ryggen och benen, om hon hade extra ont när vi kände på henne. Jag tröstade henne i min famm och hon somnade typ 5 min efter det. Jag blev såklart lite orolig och visste att vi måste hålla koll på henne och att hon inte har fått en hjärnskakning. Så jag googlade å kollade på 1177 om hjärnskakning och barn för mer info.

Måns upptäckte att Tilda hade en liten röd bula på pannan så jag kände på den men hon vaknade inte av det men av att vi pratade å pussade på henne. Hon sov i ca. 20 min och hon verkade pigg å glad som vanligt. Jag tog måttet på vår höga säng och den är 65 cm. Det var tur att det gick bra men vi får hålla Tilda under observation idag.

image

Print Friendly, PDF & Email

6 kommentarer om “Ramlat av sängen å en liten bula

 1. Usch läskigt!! Men hon var ju inte avsvimmad iaf och som jag har förstått det så är det värst när man slår i bakhuvudet.

  Ska bli kul att följa din blogg! Jag har redan lagt till dig på bloglovin!

 2. Jag var inte så vaken som Måns trodde och hon g bredvid mig men plöstligt så *duns*. Det var en stor klädhög på golv men hon missade det och låg där och splattlade på golvet. Hon mår bra i alla fall och är lika aktiv.

 3. Min dotter ramlade också för några veckor sedan då jag råkade somna. Jag grät mer än henne. Hon grät myclet men inte så länge. Vi tog bort benen från sängen så nu känns det säkrare.

 4. Min dotter ramlade också för några veckor sedan då jag råkade somna. Jag grät mer än henne. Hon grät myclet men inte så länge. Vi tog bort benen från sängen så nu känns det säkrare.

 5. Min dotter ramlade också för några veckor sedan då jag råkade somna. Jag grät mer än henne. Hon grät myclet men inte så länge. Vi tog bort benen från sängen så nu känns det säkrare.

 6. Det är så lätthänt. Jag hoppade upp direkt men kände ingen panik. Måns sprang dock ut från toan å ville hålla i Tilda när hon var redan i min famn. Hon verkar inte ha ont av bulan när vi kände på den igen och den har redan gått ner. Nu vill hon ställa sig upp hela tiden och hoppa på en. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge