Det kom ett mail igår eftermiddag från P4 Blekinge! Ja, Karlskrona… åt det hållet 🙂

Oj vad jag blev förvånad att de ville intervjua mig och mitt hjärta bulltade av nervositet. Det handlade om thaimassage och thaitjejer i Sverige. Reporter hittade till min blogg via mitt inlägg under #metoo. Så idag hade vi ett telefonintervju och det var en lättnad när hon förklarade att det inte skulle vara en LIVE-sändning! När intervjun var över så var både jag och journaliten utmattade över att höra mina story och tankar kring allt detta.


Jag berättade om ett och annat som hände mig, allt skit som jag fick utstå pga att driva en blogg också. Jag skrattade lite åt de sakerna nu för jag är van. Men skall det behöva vara så? Att jag har blivit härdad och vant mig att ta skit av okända män?Är det för att jag heter THAIMORSAN var en fråga. Kanske. Man blir ju ganska utsatt när man finns ute på nätet.

Hon hade många bra frågor om och ett var varför det är så med svenska män… Det är inte bara män tillade jag. Inte så länge sen såg jag i den största tjejgruppen på Facebook passar alltid någon tjej på att säga att thaitjejer är bartjejer, horor, gillar feta nordiska gubbar. Jag pallade inte ens gå in i fajten.

Det finns mäns som tänker med endast ”lilla hjärnan” men kvinnor är värre när de ser ner på varandra!
Därav avslutar jag inlägget här innan jag kommer in för mycket om ämnet och ballar ur totalt. Efter intervjun blev jag lite skakig (kan även bero på att det är svinkallt i lägenheten för vi får inte nån värme här i BRF!).

Vill inte ha en shit-storm men jag kan räkna lite med det...känner på mig att den kommer.