Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Radiointervju med P4 Blekinge

Lästid: 1 min

Det kom ett mail igår eftermiddag från P4 Blekinge! Ja, Karlskrona… åt det hållet 🙂

Oj vad jag blev förvånad att de ville intervjua mig och mitt hjärta bulltade av nervositet. Det handlade om thaimassage och thaitjejer i Sverige. Reporter hittade till min blogg via mitt inlägg under #metoo. Så idag hade vi ett telefonintervju och det var en lättnad när hon förklarade att det inte skulle vara en LIVE-sändning! När intervjun var över så var både jag och journaliten utmattade över att höra mina story och tankar kring allt detta.


Jag berättade om ett och annat som hände mig, allt skit som jag fick utstå pga att driva en blogg också. Jag skrattade lite åt de sakerna nu för jag är van. Men skall det behöva vara så? Att jag har blivit härdad och vant mig att ta skit av okända män?Är det för att jag heter THAIMORSAN var en fråga. Kanske. Man blir ju ganska utsatt när man finns ute på nätet.

Hon hade många bra frågor om och ett var varför det är så med svenska män… Det är inte bara män tillade jag. Inte så länge sen såg jag i den största tjejgruppen på Facebook passar alltid någon tjej på att säga att thaitjejer är bartjejer, horor, gillar feta nordiska gubbar. Jag pallade inte ens gå in i fajten.

Det finns mäns som tänker med endast “lilla hjärnan” men kvinnor är värre när de ser ner på varandra!
Därav avslutar jag inlägget här innan jag kommer in för mycket om ämnet och ballar ur totalt. Efter intervjun blev jag lite skakig (kan även bero på att det är svinkallt i lägenheten för vi får inte nån värme här i BRF!).

Vill inte ha en shit-storm men jag kan räkna lite med det...känner på mig att den kommer.

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Radiointervju med P4 Blekinge

  1. Riktigt grymt, kanske går o höra på nätet sedan. Bra vinkel och intresant. Heja dej! Du är grym!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge