Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Quick fix – hålla upp huvudet…

Lästid: 1 min

Kom på denna quick fix idén när halsduken var det enda bra i bilen haha!

Hatar Tildas bilbarnstol för hon sitter aldrig bra i den och särskilt inte när hon somnar i stolen. Vi köpte en nackkudde i somras men den hjälpte ju inte nåt om Tilda har somnat och huvudet nickar framåt.

Igår åkte till Tildas farmor och farfar i Halmstad för att byta till vinterdäck på bilen för nästa helg åker vi till stugan i Funäsdalen och firar jul. Tilda somnade så klart i bilbarnstolen… Och jag blev trött på att hålla upp huvudet och att hon inte får whiplash!

IMG_5935.JPGHon sov hela vägen!

 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Quick fix – hålla upp huvudet…

 1. Christina Frisberg skriver:

  Hihihi inte så snyggt, men säkert väldigt skönt att få lite stöd för huvudet, sådär kanske jag ska göra på min man när vi flyger till Alicante i nästa vecka han brukar alltid somna och sitta o hänga med huvudet och dregla lite lätt i mungipan!! 😉 hihihi
  3:dje Adventskramar 🙂

  1. Siranee - Thaimorsan.nu skriver:

   Helt kalas hahaha! Ser det framför mig. Nej det var inte snyggt men ganska skönt med en mjuk halsduk tror jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge