Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Pulled chicken i Reimeholme

Lästid: 1 min

Trött och segt dag, faktiskt. Vi åkte en runda till Elgiganten och City Gross i Kungens Kurva innan vi begav oss till min vän Linda som har flyttat till Reimeholmen i Stockholm för middag. Däremellan tog jag en tupplur.  

 
Tilda i sina thaikläder. Hon ville verkligen se på ugglor. Hon verkar gilla ugglor.

Väl hos Linda så blev det pulled chicken tillsammans med hennes familj dvs sambo, hennes föräldrar som är på besök, och två yngre syskon som också kom för en bit mat. Det var mycker trevligt. 

   

 
Tilda tyckte att hon skulle sitta så nära tv och kolla på Frost… Hon hade möblerat om lite själv hehe.

Undrar vad vi ska hitta på imorn… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge