Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Provade på MediYoga & YinYoga på Hagabadet

Lästid: 2 min
[Inlägget är ej sponsrat. Jag gick på gratis prova-på yoga.]

Man kan tro att det skulle vara inbyggt i mitt blodsystem som thai att hålla på med yoga och kunna alla sanskrit termer men… nej. Förstår dock vissa ord och termer från buddistiska mantraböcker vi fick pränta in.

Första gången jag testade yoga blev jag sjuk direkt efter och var det i 2 veckor! Sedan tog det några år tills jag ville prova igen. Allt träning för ju att hitta på Youtube men det är just det här att träna i grupp som motiverar mig mer. Det blir lite av en prestation.

MediYoga & YinYoga

Idag gick jag på en gratis prova-på yoga på den gamla World Class som Hagabadet tog över. Det är nu så nice och harmoniskt där. Prova-på veckan har varit i gång hela veckan så jag var lite sent att upptäcka detta men fick ändå plats på något som MediYoga 90min, kl.12.

MediYoga är läkande yoga, allt medicinsk yoga, ska vara bäst mot ryggvärk och bra för hjärta läste jag. Jag uppfattade att det är genom andning- och avslappningsövningar som ska vara till hjälp. Motverka utbrändhet… då hamnade jag nog rätt. Jag behövde detta!

Det var bara jag och min matta och en rund kudde, skippade filtet och man kunde använda fyrkantiga block att sitta på också. Allting fanns att låna. Lokalen var stämningsfull med både musiken och ljuset som var näst intill mörk men det lyste lila ljus på taket, ibland guldgul. Fokusen var på mig själv och inte om att göra rätt men instruktören gick runt och rättade till också på en om man ville ha hjälp. 90 minuter av avslappning och stretching! Jag lovar att det var jäkligt skönt och avstressande. Tror jag somnade till nån gång.

YinYoga testade jag också. När passet var slut så fick man stanna kvar till nästa pass om man ville och det gjorde jag. Varför inte. Det var YinYoga, också en lugnare form med fokus på avslappningsövningar och stretching. Det var lugna övningar och långa dvs man stannande kvar i positionen lite längre.

Kan yoga ge träningsvärk?

Kan säga att jag har en skön träningsvärk men ändå inte. Jag stretchade så mycket att jag inte hade ont i lederna när jag skulle resa mig upp eller sitta på huk för oftast så brukar mina leder låsa sig och det hör skitont att försöka gå eller strecka ut igen. Kroppen kändes som när jag var på bodypump!

De har också Flying Yoga men det var såklart poppis så jag fick inte plats.

Har du testat någon form av yoga?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge