Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Produkter från Nivea Sun

Lästid: 1 min

I veckan ringde brevbäraren på och överlämnade ett paket, vilken överraskning!  

 
Det var från Nivea Sun, precis lagom och när vi behöver det! Paketet hade egentligen kommit för en månad sedan men returnerades per automatik då vi inte var hemma på en månad. Snällt nog så skickade Nivea Sun igen utan att jag behövde höra av mig.  

 

Jag har testar Nivea Sun Protect & Refresh Refreshing Sun Spray SPF20. Jag tog hjälp av Nivea Solskyddsnurra. Sprayen var verkligen lätt och inte kletig. Jag gillar inte feta solkrämer men tyvärr måste jag ha minst SPF50 för jag fåt lätt soleksem!  

 

Nivea Sun Swim & Play Sun Lotion SPF30, den har Tilda i förskolan för hemma har Tilda redan en flaska solskydd.  

 
Måste erkänna att VI…hela familjen är dåliga på smörja in oss i solkrämer. Jag får ändå solbrännan efter 30 min i direkt sol och även jag håller mig i skuggan så blir jag ändå brun. Tilda har också bra pigment men vi försöker i alla fall smörja in henne även hon inte gillar det. 

Den här veckan har det varit toppen väder med SOOOOOL! Nivea Sun solprodukter har kommit till oss precis så att vi hinner testa dem. Tack Nivea Sun! 🙂

Ps. Nivea Lip Butter Coconut använder jag nu dagligen och den är dryg och doftar ljuvlig. 

#NiveaSun #takecareoutthere

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge