Då är systrarna tillbaka i förskolan. Penny pratar sååå mycket nu och oavbrutet så tänk dig när hon varje morgon försökte säga ”Penny stanna hemma med mamma, Tilda gå dagis”. Det har ju funkat när vi var i Thailand men då ville hon ”åka hem hämta Tilda dagis”.

Tilda fick vara hemma då hon var förkyld och hon hostade lite mycket tyckte jag så hon fick vara hemma och Penny fick vara ledig. Idag ville Tilda verkligen gå till förskolan och klädde upp sig i sin nya prinsessklänning. Jag försökte säga att hon skulle ha den på fredag istället då de brukar ha det lite mysigare och lugnare. Nej hon ville ha klänningen och under overallaren. Hon lovade att ta av den när hon ska äta lunch och ut på gården om de ska ut och leka. Får se hur mycket av klänningen blir kvar efter idag.

Penny var däremot inte så glad. Hon ville i alla fall ha sin Snövit-klänning i helgen typ ett halvt år senare. Det var faktiskt Tilda som valde den till Penny när hon var med mormor i Thailand i maj.

Visst är de små supersöta när de väl vill samsas och leka ihop? Nu måste de hålla sig i skinnet då de vet att det blir annars inga julklappar, Jul på Liseberg eller Disney on ice haha! Jag hotar de med alla medel jag har för att få lite ro… ?