Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Prinsessor i förskolan

Lästid: 1 min

Då är systrarna tillbaka i förskolan. Penny pratar sååå mycket nu och oavbrutet så tänk dig när hon varje morgon försökte säga “Penny stanna hemma med mamma, Tilda gå dagis”. Det har ju funkat när vi var i Thailand men då ville hon “åka hem hämta Tilda dagis”.

Tilda fick vara hemma då hon var förkyld och hon hostade lite mycket tyckte jag så hon fick vara hemma och Penny fick vara ledig. Idag ville Tilda verkligen gå till förskolan och klädde upp sig i sin nya prinsessklänning. Jag försökte säga att hon skulle ha den på fredag istället då de brukar ha det lite mysigare och lugnare. Nej hon ville ha klänningen och under overallaren. Hon lovade att ta av den när hon ska äta lunch och ut på gården om de ska ut och leka. Får se hur mycket av klänningen blir kvar efter idag.

Penny var däremot inte så glad. Hon ville i alla fall ha sin Snövit-klänning i helgen typ ett halvt år senare. Det var faktiskt Tilda som valde den till Penny när hon var med mormor i Thailand i maj.

Visst är de små supersöta när de väl vill samsas och leka ihop? Nu måste de hålla sig i skinnet då de vet att det blir annars inga julklappar, Jul på Liseberg eller Disney on ice haha! Jag hotar de med alla medel jag har för att få lite ro… ?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge