Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Prime Burger Company

Lästid: 1 min

I fredag hann jag få en lunch-date med min bästa vän Linda som har nyligen flyttat ihop med sin kille på Södermalm och självklart är jag mycket glad och nyfiken på honom 🙂 Jag höll mig i skinnet lite å försökte inte skrämma bort killen så… hehe. Linda bloggar om sina restaurangbesök å recensera krogar på Mewithchopsticks.com. Linda föreslog först något indiskt men vi var inte sugna på det så det blev Prime Burger Company på Folkkungagatan 122 (Södermalm). Hon hade bara varit där och drack milkshake men aldrig ätit så det var trevligt.

Min dagens, Pulled pork burger men jag valde en caesar side istf fries-.. å en kall Bud.

pulled pork burger

 

Tilda fick lite kritor men hon gillade tydligen inte oreda så hon plockade kritorna i burken igen…å målade på samma ställe som nån av oss har målat…

image

 

Hon älskar att leka tittut…

image

 

En lunch för 2 med en öl gick på ca 300kr. Helt ok och gott var det. Trevliga glada å unga personal. MEN jag tycker att ALLA kan sluta med Pulled pork nu… Varför har det blivit så hyper-poppis? Vi i Asien å Thailand har redan det så länge jag har funnits å längre än så… plus att vi har gått ett steg längre och torr-rosta pulled pork så att de blir som tunna tråd/flingor å har de t ex som topping i rissoppor eller på frukostmackor! Jajja…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge