I fredag hann jag få en lunch-date med min bästa vän Linda som har nyligen flyttat ihop med sin kille på Södermalm och självklart är jag mycket glad och nyfiken på honom 🙂 Jag höll mig i skinnet lite å försökte inte skrämma bort killen så… hehe. Linda bloggar om sina restaurangbesök å recensera krogar på Mewithchopsticks.com. Linda föreslog först något indiskt men vi var inte sugna på det så det blev Prime Burger Company på Folkkungagatan 122 (Södermalm). Hon hade bara varit där och drack milkshake men aldrig ätit så det var trevligt.

Min dagens, Pulled pork burger men jag valde en caesar side istf fries-.. å en kall Bud.

pulled pork burger

 

Tilda fick lite kritor men hon gillade tydligen inte oreda så hon plockade kritorna i burken igen…å målade på samma ställe som nån av oss har målat…

image

 

Hon älskar att leka tittut…

image

 

En lunch för 2 med en öl gick på ca 300kr. Helt ok och gott var det. Trevliga glada å unga personal. MEN jag tycker att ALLA kan sluta med Pulled pork nu… Varför har det blivit så hyper-poppis? Vi i Asien å Thailand har redan det så länge jag har funnits å längre än så… plus att vi har gått ett steg längre och torr-rosta pulled pork så att de blir som tunna tråd/flingor å har de t ex som topping i rissoppor eller på frukostmackor! Jajja…