Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Prim hemma med en barnvakt för första gången

Lästid: 1 min

Ikväll var jag på ett matstudio-event i Högsbo och fick lämna Prim hemma. Måns åkte till Dublin idag och Tilda är hos farmor i Halmstad. 

Det är första gången Prim fick vara med en barnvakt. Johanna ställde upp och det var 10 år sedan hon var barnvakt. Johanna har aldrig sett så mycket på tv och Babblarna innan haha! 


Jag tror att det gick bra. Prim somnade efter 30 min att jag hade gått tror jag och den gallskrek hon när hin upptäckte att det inte var mamma hon vaknade hos. Oj vad Prim grät när hon såg mig. Det går sisådär bra med att sluta amma… 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge