Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Prim bvc kontroll, 10 mån 

Lästid: 1 min

Yes glömde berätta att Prim har  återigen varit på kontroll på bvc och Tilda fick följa med. Den här gången var Tilda mer nyfiken och ville leka med Prim och leksakslådan i rummet. 


Prim var under observation och många frågor som jag var ärlig och svarade på. A frågade om Prim kunde ställa sig, gå runt ett bord, äta mer osv. Det blev en uppvisning då med Prims roliga krypteknik till As förtjusning och skrattade. Sedan skulle Prim som vanlig näckas, vägas, mätas i längd och huvudomfång. 


Prim hade gått upp 275g men det är normalt då de små börjar äta och röra sig mer. Hon är frisk i alla fall. 

Nästa besöket blir faktisk på hennes 1 års dag! Då ska Tilda också med på 4 års kontroll. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge