Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Prim – BVC, 4veckor & 4 dagar

Lästid: 1 min

Vi kom nyss hem från BVC och idag fick vi träffa barnläkaren för kontroll utöver vägning och mätning. Barnläkaren kände och klämde på Prim. Hon hade jättefin ögonkontakt och lyssnade mycket fokuserad på läkaren. Allting var finfin som vanligt förutom i munnen eller på tungan där Prim hade torsk dvs en svampbeläggning men det kan man åtgärda med bikarbonatlösning som vi har fått recept på hur mycket vi ska blanda. Vi ska pensla på henne tunga efter varje måltid.

Vikten åkte rak upp i tillväxtkurvan som en raket haha! 645 gram på 2 veckor. De små kan gå upp i vikt allt från 50-500g per vecka, så det här tyckte BVC var jättebra! 

Barnläkaren fick dock inte se något leende från Prim hehe

 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Prim – BVC, 4veckor & 4 dagar

  1. Hur går det med namnplanerna? Snart blir det väl svårt att sluta använda Prim! Eller har ni ett annat namn ni använder hemma redan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge