Idag är Prim 8 månader! Temperament, mammig och envis kan jag säga.

img_8934-768x461

 

Prim har utvecklats så mycket och temperament har hon! Hon skriker så högt hon kan så fort hon inte får som hon vill. De senaste två dagarna har hon gjort mörka zombie-läte *ähhhhh ähhh”, ganska kul tycker hon och vi varje gång. Dock är hon väldig mammig men när hon inte ser mig så har det varit ok. Jag har lämnat henne hemma några gånger med Måns och Tilda, ena gången var hon mycket ledsen och andra gången var helt ok men bara när hon inte ser mig. Så fort jag kommer hem  och hon vet att jag är hemma då blir hon otröstlig, även när hon sitter i matstolen jämte mig. Det är bara när hon sitter med mig eller vara i famnen som hon blir lugn. Jag ammar henne fortfarande men jag är nog mer av en levande napp för henne.

img_8933

Krypa? Prim sitter bra utan stöd men att lägga sig ner och börja krypa, det behöver hon träna på. När hon är på sängen eller på soffan så är det utan problem och då är hon envis. Hon kan då krypa över mig, äta mitt ansikte på vägen, dra i mina läppar, riva och rulla fram till målet… som oftast är pappas klockradion. Hon är så aktiv och har rallat av soffan några gånger men inte sängen för jag har lyckats fånga hennes ben innan gång på gång. Hon blir oftast frustrerad då, hon ville väl testa och falla. På skötbordet vill hon absolut inte ligga på rygg och flippa direkt till magpositionen.

img_8936

Rolig lek…det är när hon har upptäckt att hon kan släppa ner saker på golvet eller slänga iväg. Hon brukar då titta efter var allting tog vägen.

img_8935

Prim är jätteduktig på att köra sin gåbil. Hon svänger, backar och springer fram. Prim och Tilda leker faktisk med varandra och de jagar varandra. Det lustiga är att Tilda blir alltid ledsen när Prim jagar henne. Prim kör ju på hennes häl och på alla haha.
Korta filmer på Prim, ca.2 min