Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Prim 7,5 mån – kräla

Lästid: 1 min

I två veckor har Prim försökt kräla och efter ett par gånger har hon visat fart i henne. Hon är jättesnabb med att ta sig runt på sängen, kräla och åla sig fram eller bara rulla. Det jobbiga är att hon vill göra allt detta samtidig som jag ammar henne så det blir att hon rullar och ålar sig fram och tillbaka, suger lite och rullar igen. Hon ligger gärna på magen och försöker ta sig upp med rumpan först medan hon gapar stort efter tutten haha! 


Ikväll tog hon sig från väggen där USA-kudden är och till sängbyrån. Jag fick plocka bort allt möjligt för dit kom hon flera gånger och var målmedveten med att försöka ta babymonitorn och sedan mina smycken som armband och klocka.

Hon gillar dock inte att vara på golvet för där kommer hon ingenstans mer än snurra runt 360 grader 🙂 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge