Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Prim 4 mån – rulla!

Lästid: 1 min

Yeay för några dagar sedan rullade Prim själv och jag lyckades fånga hennes andra spontana rullning på film! Det var vid läggdags och hon fick ligga lite på magen och plötsligt så vände hon från mage till rygg. Hon blev nog förvånad men tjooade glatt och 5 min senare gjorde hon det igen 🙂 Så 4 mån och 10 dagar är ändå tidig. Vet att de små kan redan från 3 mån och senast vid 6 mån. Vi har varit dåliga med att lägga henne på magen men hon har varit mycket på mina axlar och kunde hålla upp nacken och huvudet sedan hon var 1,5 mån. 

Nu får vi vara på vakt mer när hon ligger t ex på skötbordet!

Filmen finns på Youtube.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Prim 4 mån – rulla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge