Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Prim 3 mån – BVC 

Lästid: 1 min

Idag var det dags igen för kontroll på BVC. Det var mätning och vägning som vanligt. Sedan var det bestämt att Prim skulle bli vaccinerad. Prim är fortfarande förkyld men bvc-sköterskan bedömde att det var ok då Prim lät inte så förkyld plus att det inte var i början av förkylningen. Så det blev två sprutor i båda låren samtidig med hjälp av en annan sköterska. Prim var glad framtills hon fick sprutorna och gallskrek men i max en minut. Hon är lika hurtig som mamma haha! 

Jag frågade om vattkoppor eftersom Tilda har det nu och sköterskan sa att Prim har skydd från mig så det är inte säkert hon blir smittad. Det är både bra och obra om hon får vattkoppor nu. Får hon det nu så kan hon få det igen när hon blir stor. 

Annars så kan hon får feber och bli gnällig i några dagar efter sprutorna. Två gnälliga småttingar i huset. Jag får börja dricka kaffe på heltid…vill inte ens tänka på när de är i tonåren 😛


Prim har idag fått vaccinationer mot Difteri, stelkramp, kikhosta, Polio och Hep B. Hon har gått upp nästan 1kg, växt med 4 cm i längden och 1 cm i huvudomfång. Hon fick ligga på mage en stund och det var inga problem att lyfta huvudet. En fin liten glad tjej är hon! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge