Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Prim, 2 mån!

Lästid: 1 min

Idag 6 maj är Prim 2 månader! Jösses vad tiden går fort! Hon äter och växer bra. Jag gissar på att hon väger snart 5 kg! Hon har hittat sina händer och mumsar gärna på dem. Hon ler väldig mycket när man gör glada miner och pratar med henne. Hon ger mycket bra respons tycker jag, dock är hon inte så glad att sitta hos andra för länge och bara när hon är hos mamma hon blir tyst. Inga konstigheter. 

Och här är bilden tagen av Emma i onsdags. Prim 2 mån och Isadora 2 veckor. De är nästan lika stora men Prim har blivit mer rund i ansiktet. Hon är jättelik Tilda när hon var bebis. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Prim, 2 mån!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge