Prim 11 mån igår och förmodligen fått RS-virus av Tilda. Hon blev jättesnorig och sov ändå nästan hela natten igår men hon ville så klart ammas ofta. Vi gick inte upp förrän kl.13. Jag vaktade henne och halvsov till kl.6! Tilda åkte på en fet RS-virus med högfeber i två dagar och vsrvdålig hela förra veckan och Prim blev smittad. De avlöser varandra.

Hela dan har gått åt att amma, mata och torka snor varje minut liksom. Jag kunde som vanligt inte gå nånstans utan att Prim skulle bli ledsen och komma efter. 


Prim blev så ledsen nu när vi lade oss i sängen. Hon kunde inte komma till ro, näsan rinner konstant och slemhostan kommer ibland. Jag fick stå och gunga med Prim i famnen och provade sedan sitta upp med henne på bröstet på sängen. Då blev hon jättearg, slet sig ur famnen och voltade runt på sängen samtidig som hon skrek i höga toner med blundande ögon. Stackars liten. 

Jag gick runt med henne en stund men hon somnade inte trots att hon fick ligga på mina bröstkorg och lyssna på mina hjärtslag. Det blev så här på soffan och nu sover hon på min arm och använder min tutte som napp som vanligt. Hon ligger i alla fall lite högre så att hon kan andas. 

Måns får sängen för sig själv. Tilda är hos farmor hela veckan och har det jättebra. Mindre kul för mig/oss med sjukstugan och inne i vecka två.