Okategoriserade

Prim 10 mån

Idag är Prim 10 månader! Vi är i Halmstad hos farmor och farfar. 

I woke up like this 🙂 Varje morgon hehe

Prim verkar vara mer framåt jämfört med Tilda i samma ålder. Man ska inte hålla på jämföra men jag har bara Tilda att jämföra med och vi har kollat på gamla bilder och filmer för att komma ihåg hur det var med Tilda. Prim är snabbare på alla sätt. Prim kan nu sätta sig ner själv efter att hon har kommit upp på benen t ex att hon kan går runt ett bord. Nu är det svårare att byta blöjor på Prim då hon smiter! Nu verkar Prim vara i en “växa” period. Hon sover ofta och längre på dan i några dagar. 

Dags att planera barnens födelsedagskalas! Lite synd för Tilda att hon kommer alltid att fylla år en dag efter sin lillasyster. Båda kommer få fira tillsammans om vi inte gör nån skillnad. Annars tycker jag att de kan fira tillsammans, att de alltid har varandra! 

One thought on “Prim 10 mån

  1. Åååååhhh hihi älskar hennes frilla verkligen!! Söta Prim!
    Svar: Åh my god vilken rolig utmaning! Den gör jag! Har youtubat fenomenet. Det svåra kommer bli att inte bli uppslukad av maten utan faktiskt att prata samtidigt, herregud vad skall jag prata mig igenom samtidigt som jag äter,hahahaha. Fast iofs brukar jag inte ha så svårt att prata men detta blir verkligen en utmaning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge