Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Prim 10 mån

Lästid: 1 min

Idag är Prim 10 månader! Vi är i Halmstad hos farmor och farfar. 

I woke up like this 🙂 Varje morgon hehe

Prim verkar vara mer framåt jämfört med Tilda i samma ålder. Man ska inte hålla på jämföra men jag har bara Tilda att jämföra med och vi har kollat på gamla bilder och filmer för att komma ihåg hur det var med Tilda. Prim är snabbare på alla sätt. Prim kan nu sätta sig ner själv efter att hon har kommit upp på benen t ex att hon kan går runt ett bord. Nu är det svårare att byta blöjor på Prim då hon smiter! Nu verkar Prim vara i en “växa” period. Hon sover ofta och längre på dan i några dagar. 

Dags att planera barnens födelsedagskalas! Lite synd för Tilda att hon kommer alltid att fylla år en dag efter sin lillasyster. Båda kommer få fira tillsammans om vi inte gör nån skillnad. Annars tycker jag att de kan fira tillsammans, att de alltid har varandra! 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Prim 10 mån

  1. Åååååhhh hihi älskar hennes frilla verkligen!! Söta Prim!
    Svar: Åh my god vilken rolig utmaning! Den gör jag! Har youtubat fenomenet. Det svåra kommer bli att inte bli uppslukad av maten utan faktiskt att prata samtidigt, herregud vad skall jag prata mig igenom samtidigt som jag äter,hahahaha. Fast iofs brukar jag inte ha så svårt att prata men detta blir verkligen en utmaning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge