Grattis till vår lilla Penny Prim som idag fyller 1 år!

Tänk att det var ett år sedan Prim kom till världen. Söndagen den 6 mars kl.00:34 tittade hon ut. Jag minns som det var igår…oj vad klyschigt det låter men men.  Jag har inte skrivit Prims förlossningshistoria så här kommer en kort version.

Vi hann till förlossningen 00:10, Måns körde turbo och vi ringde in från bilen och sa att vi skulle komma in NU! Allting gick som en räls och utan några komplikationer. Dock gick vattnet efter 3 jobbiga krystvärkar, i bilen och sen i toaletten då det sade splash i toastolen. Lustigt nog så försökte jag torka upp blod på golv medan jag byte om och kved mig. Vetesjutton vad jag tänkte på! Sedan hoppade jag upp på sjukhussängen och körde järnet. Klockan 00:34 kom Prim. Läs mer här ”20 min och en flicka rikare

Grattis till vår lilla busfrö Penny Prim!