loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Prim 1 år!

Grattis till vår lilla Penny Prim som idag fyller 1 år!

Tänk att det var ett år sedan Prim kom till världen. Söndagen den 6 mars kl.00:34 tittade hon ut. Jag minns som det var igår…oj vad klyschigt det låter men men.  Jag har inte skrivit Prims förlossningshistoria så här kommer en kort version.

Vi hann till förlossningen 00:10, Måns körde turbo och vi ringde in från bilen och sa att vi skulle komma in NU! Allting gick som en räls och utan några komplikationer. Dock gick vattnet efter 3 jobbiga krystvärkar, i bilen och sen i toaletten då det sade splash i toastolen. Lustigt nog så försökte jag torka upp blod på golv medan jag byte om och kved mig. Vetesjutton vad jag tänkte på! Sedan hoppade jag upp på sjukhussängen och körde järnet. Klockan 00:34 kom Prim. Läs mer här “20 min och en flicka rikare

Grattis till vår lilla busfrö Penny Prim!

2 kommentarer om “Prim 1 år!

  1. Grattis till Prim!

    Vilken snabb förlossning du hade, gick det lika fort med Tilda?

    Jag tycker att det är lite roligt att trots att våra döttrar är födda dagarna efter varandra så skiljer det endast 4h och 5min dem emellan, då vår dotter föddes den femte mars kl. 20.29 (i vecka 38+3) 🙂

    1. Tack så mycket! Oj vad lustigt ja men grattis till din dotter 🙂 Prim kom enl. bf 6 mars så hon var verkligen i tid. Tilda kom 39 +1 och det gick också fort men det tog 4 tim på förlossningen innan vi fick ute henne. Hade jag fått bättre instruktioner så hade hon också säkert kommit ut inom 30 min nu när jag tänker i efterhand. Det krävdes liksom tajming med krystningarna haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge