I torsdags var jag bjuden till en presslunch med VisitDenmark på Oscar & den Lille, ett litet hemtrevligt hak med fokus på danska smörrebröd på Prinsgatan i Linné. Det var förra månaden jag fick inbjudan att komma med så det är definitivt en ära och superkul att de har hittat mig! Det är även extra roligt att höra att VisitDenmark är måna om sina influencer och vill ha långsiktiga samarbeten. 

Oscar & den Lille

img_7189
img_7208

Det passade ju så bra med en dansk lunch och det var tre olika smörrebröd att välja bland. Jag åt en med handskalade räkor och en med lax. Det var riktigt gott men kanske också för att jag var hungrig, annars brukar jag inte äta mackor om det inte finns annat att till gå. Dock kan jag verkligen rekommendera Oscar & den Lille och precis som ägaren Thomas berättade så är det oftast fullt hus här så det är bäst att boka bord. Det är poppis bland familjer och äldre herrar och damer. Jag var här för säkert nästan 3 år sedan på lunch och detta stället tror jag att Måns föräldrar skulle uppskatta. 

VisitDenmark om pressresor

Agneta (och Henrik) från VisitDenmark berättade om de kommande pressresor för 2018. Sedan var det jättekul att träffa välbekanta och nya ansikten av bloggkollegor som härliga Emelie och min nu till granne Desirée som bor en gata bort haha! Hoppas vi blir ett härligt gäng.

Jag intresseanmälde till samtliga pressresor. Det var allt från ölrunda, ö-luffa, djurpark, Legoland firar 50 år till gourmet citybreak. Jag kunde inte välja så det var lika bra att svara ja till alla och hoppas jag kommer med någon av resorna, eller hur?

Nyheter – ”The Reef Bar” på Stena Danica!

Stena Lines representant Ylva som jag har träffat vid olika tillfällen var även med på lunchen och passade på att bjuda in oss till premiären av deras senaste nyhet, nämligen ”The Reef Bar” på Stena Danica! Det kommer att vara inglasad däck med tropisk klimat där. Nu är det bara väntar på en officiell inbjudan att åka med. Den 16 april får vi se!

Bloggänget i Göteborg

Lånad bild av Emelie som fick en härlig bild på bloggänget i Göteborg. Bakre raden från vänster; DesiréeCarolina, Ylva, AnnikaMalin och framraden från vänster; Emelie, jag och Malgorzata.

Bubbel och Jonas Gardell som avslut

Efter detta drog Emelie och jag till Clarion Post Hotel på en torsdags afterwork med lite bubbel. Johanna kom senare och drack te! 

Sedan tog jag en sväng i Nordstan och handlade mat på Saigon City, hamnade mitt i ett Melodifestival ”Välkomstfesten” jippot och såg både Samir & Victor och Jonas Gardell! Vilket avslut på en torsdag haha!