Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Pressfrukost @ Jimmy and Joan’s New York

Lästid: 1 min

Tidigare idag… pressfrukost på Jimmy and Joan’s New York på Teatergatan 22 i Vasastan/Valand.


Kände mig som världens sunkigaste influencer idag när jag har sämsta mobil som dränerar batteri fort och glömde ta med mobilladdaren. Batteriet stod på 30% men så fort jag skulle ta en bild så dig den… av kylan!

Väl framme så förvarnade jag tjejerna att jag måste sno deras bilder… Sedan fick jag igång mobilen och då stod batteriet på 10%. Hann knäppa 3-4 bilder innan den dog… yeay. Så dags för en ny mobil…


På Jimmy & Joan’s New York

Bästa bagels med lax från Savolax?? Jag har gjort många mackor och bagels på min tid som kallskänka och kan säga att laxen var superb i bagels!

Elizabeth Rubin som är ägarinnan står själv i butiken och hon är toppen! Kul att hon kände igen mig från hennes invigningsfest som vi alla trodde var i butiken men det var en överraskning i en lyxig lägenhet i Vasastan ett stenkast från butiken som då var inte riktig färdig. Elizabeth har handplockat allt själv som t ex inredningen, koppar, leverantörer och testat brygga Bulletproof coffee i 4 mån bara för att få det precis som hon vill. Färgerna går i kabottblå och guld. Alla i butiken pratar bara engelska och det finns lite sittplatser vid bardisken men annars gör de catering. Är man här så missar inte cheesecake med blåbärskompott.

Martina, Emelie och Pernilla var också med och det fanns även goda saker för de hälsosamma tjejerna. (Bilder från @pelantz)

Bilderna snodde jag från Emelies Instagram @Undermyumbrella.se

Har alltid så kul med dessa tjejer men vi saknade halva gänget ?

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Pressfrukost @ Jimmy and Joan’s New York

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge