Tidigare idag… pressfrukost på Jimmy and Joan’s New York på Teatergatan 22 i Vasastan/Valand.


Kände mig som världens sunkigaste influencer idag när jag har sämsta mobil som dränerar batteri fort och glömde ta med mobilladdaren. Batteriet stod på 30% men så fort jag skulle ta en bild så dig den… av kylan!

Väl framme så förvarnade jag tjejerna att jag måste sno deras bilder… Sedan fick jag igång mobilen och då stod batteriet på 10%. Hann knäppa 3-4 bilder innan den dog… yeay. Så dags för en ny mobil…


På Jimmy & Joan’s New York

Bästa bagels med lax från Savolax?? Jag har gjort många mackor och bagels på min tid som kallskänka och kan säga att laxen var superb i bagels!

Elizabeth Rubin som är ägarinnan står själv i butiken och hon är toppen! Kul att hon kände igen mig från hennes invigningsfest som vi alla trodde var i butiken men det var en överraskning i en lyxig lägenhet i Vasastan ett stenkast från butiken som då var inte riktig färdig. Elizabeth har handplockat allt själv som t ex inredningen, koppar, leverantörer och testat brygga Bulletproof coffee i 4 mån bara för att få det precis som hon vill. Färgerna går i kabottblå och guld. Alla i butiken pratar bara engelska och det finns lite sittplatser vid bardisken men annars gör de catering. Är man här så missar inte cheesecake med blåbärskompott.

Martina, Emelie och Pernilla var också med och det fanns även goda saker för de hälsosamma tjejerna. (Bilder från @pelantz)

Bilderna snodde jag från Emelies Instagram @Undermyumbrella.se

Har alltid så kul med dessa tjejer men vi saknade halva gänget ?