Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Premiärkväll Vapiano Göteborg

Lästid: 1 min

Yes, nu har Göteborg fått en egen Vapiano!
Första gången jag var på Vapiano var det i Stockholm och jag var inte imponerad. Nu, nu när jag vet att denna Vapiano Göteborg har gett 60 jobb till ungdomar, det tycker jag är skitbra!

Så ikväll efter att PåSmällen-Emma och jag gjorde syntest och provade ut glasögon på Smarteyes så tog vi en sväng till Vapiano på Östra Hamnsgatan.

Vilken öppningskväll! Det var fullsatt hela tiden! Ungdomarna jobbade på och det flöt bra trots att det var stressigt men så är det ju i en restaurang. Det är självservering. Lite som en food court. Du beställer själv och hämtar själv. Det var olika stationer och man får välja vad man vill äta, portionerna var precis lagom. Det var Antipasti, Insalata, pasta, risotto, dolce och bevante i baren. Nu tog jag allt på in Italiano men så var det. Temat är italienskt. Det var enkelt och trevligt.

Måns och Tilda var också med. Måns tog en pizza. Jag och Emma delade på piatto antipasti som var plockbricka typ och bredpasta papadelle spanaci med scampi som var lite hetta i. Tilda åt vad som fanns och hon plockade i sig lite pasta och salami plus pappas pizza. Måns drack cola och vi tjejer tog varsitt glas rödtjut. Sedan blev det förmycket för Tilda. Hon ville upp på benen och rycka i alla kryddväxter de hade som dekorationer. Ljudvolymen var också hög, mycket spring…och som Måns kallade det…bröligt. Jag har aldrig hört det ordet, lärt mig nåt nytt idag då.

Det slutade med att Måns åkte hem med Tilda. Emma å jag förflyttade från matbordet till soffgruppen för ett glas till å bara tjötat. Det blev inte så sent. Kl.21 var vi hemma. Skönt.

IMG_5362.JPG

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Premiärkväll Vapiano Göteborg

  1. Jag har fullkomligt missat att vapiano öppnat här i Göteborg. Tack för tipset! Jag är verkligen nyfiken på vapiano då jag hört så mycket om den som finns i Sthlm. Kul!

    1. Tack för ditt svar. Ja verkligen grymt att de anställer ungdomar! Ser fram emot mitt första besök och hoppas att det är bättre än ditt stockholmsbesök som jag förstod inte var hel fantastiskt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge