Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Premiäråktur med Beemoo Maxi Travel

Lästid: 1 min

Lilla Prim har ju en egen barnvagn, en Beemoo Maxi Travel 2 in 1. Jag har valt den här vagnen för att det går att göra om sittdelen till liggkorg bara genom att knäppa loss tre spännen. Det är precis som jag vill ha, att man slipper lyfta på och av liggkorgen. Vi har skippat syskonvagn för Tilda är stor nu och vi har funderat på ståbräda med sittdel men just nu vill hon fortfarande ha sin vagn. 

Premiäråktur i solen, till BVC och shopping på HM 🙂  Tilda tycker att hon och Prim kunde ha den nya vagnen tillsammans men dock inte i början när vagnen kom och Måns byggde den för en månad sedan. Då var den plöstligt “Tildas” trots att hon själv sade gång på gång att det var bebisens. Det var väl svårt för Tilda att föreställa sig och dela med sig innan lillasystern kom.

   
/i samarbete med Jollyroom.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Premiäråktur med Beemoo Maxi Travel

  1. Joanna- 8 självmordsförsök senare- Livet med Asperger och Bipolär sjukdom skriver:

    så snygg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge