Oj vad Tilda har väntat! Och jag behövde komma ur min pyjamas efter en vecka vabb med två barn hemma. Tilda hade fortfarande hosta och var inte heller supersugen på att gå till förskolan. Jag ville inte heller skicka henne dit och kanske blir dålig igen över helgen. Men bättre med att gå på Halloween på Liseberg premiären? 


Jepp vi var där. Jag och mina två flickor bland alla andra barnfamiljer och ungdomar. Vi var där vid insläppet innan kl.17 och väntade på att de skulle slå upp grindarna. Det blev 3 tim av skoj och vikom hem runt 20:30. 


Det var en bra kväll för barnen i Kaninlandet, Fiskedammen och Kaninteater. Tilda ville lyfta lite på pumpor haha och undrade om vi fick ta hem några… 


På Kaninteatern var Tilda längst fram fastklibbad vid scenen. Prim satt som förtrollad i mina knän och så fort nån sa ”borta” på scen så pekade hon och sade upprepande ”dääär”. Jättesöt och kul att se att hon hängde med. 

 

Måste få säga att vi köpte VÄRLDENS SÄMSTA CHURROS! Det är ju bara friterad smet men här var det typ VETEDEG, hårda och sega. De såg ut som churros men helt fel recept då de var liksom böjda så förmodligen hårdpressade. Vi köpte där inne i ”spärrade området med vandrande spökar”. Tilda tyckte också att de var hårda och sega trots de var dränkta i chokladsås. 


Det var väldigt välkomnade med spökar som ropade på en… men Prim var mer rädd för fluffiga kaniner. 
Fin avslut 🙂