Det gick ju inte så bra idag att lämna Prim på förskolan. Alla barnen på hennes avdelning var i skogen och bara de tre riktig små fick stanna kvar med en fröken, och det tyckte Prim absolut inte om. Både måndag och tisdag vägrade hon lämna sin barnvagn liksom. Så alla som ville leka med henne försökte få ner henne och de stora barnen från Tildas avdelning gillar hon att leka med mest.

Så jag bestämde att vi vände hemåt. Det första Prim ropade efter min cykel och ville genast hoppa upp på den.

Den hade punka och fått se dagsljus efter 2 år typ. Vi rullade våra cyklar igår till Cykelhuset men de hade fullt upp 2 veckor framåt och kunde inte ge oss en grundservice på våra cyklar. De sa att det är så överallt när det är fint väder och ALLA tänkte likadan med att serva sina cyklar. Så Måns köpte en ny slang till min cykel och byte på den. Sedan satte han dit cykelstolen han köpte på Biltema som skulle egentligen vara på hans mammas el-cykel men den gick inte. Och de på Biltema sa att den skulle passa på alla cyklar…

Nåja, det blev en spontan cykeltur-premiär utan något riktigt mål. Så det blev också svettigt. Bra att ha med en mobilladdare och Google maps på turen för annars skulle jag inte har cyklat då länge som hela 3 timar och ca 15 km inklusive pauser.

Började hemifrån och ut längt kanalen och hamnade på baksidan av Sankt Jörgens Park hotell och cyklade längst golfbanan där. Kom till Lillhagen, Skogome, Tuve och leka på ”Äpplet” i Hisingsparken. Sedan cyklade genom skogen och hamnade i Slätta Damm och hemåt. Vi förtjänade två hela isglassar var haha!