Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Preggo Sweet tooth

Lästid: 1 min

Det sägs att man får äta vad man vill om man känner för det, när man är gravid. Det säger i alla fall vi thai. Men nuförtiden så går även thai efter olika rekommendationer för preggos som här i Sverige enl. Livsmedelsverkets rekommendationer. 

MEN jag erkänner att de senaste två veckorna sedan Måns köpte Oboy så har det blivit många glas Oboy dagligen! Även wienerbröd, choklad och annat t ex igår… Först risgryngröt med socker, kanel och sylt till frukost. Sedan en pint Oboy med säkert 5 msk pulver i(!) och min mage bubblade då den gillade inte så mycket mjölk. Kvällsmaten blev våfflor med sylt och grädde! 

Nyss satte jag i mig ett glas Oboy, åt upp två Twix och sköljde ner med Cola..yeay! 

  

Det är väl tillåtet att vara onyttig…det är bara en fas jag går igenom höhöhö 😉😬 kolla in Raider… Retro edition 😝

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge