Det sägs att man får äta vad man vill om man känner för det, när man är gravid. Det säger i alla fall vi thai. Men nuförtiden så går även thai efter olika rekommendationer för preggos som här i Sverige enl. Livsmedelsverkets rekommendationer. 

MEN jag erkänner att de senaste två veckorna sedan Måns köpte Oboy så har det blivit många glas Oboy dagligen! Även wienerbröd, choklad och annat t ex igår… Först risgryngröt med socker, kanel och sylt till frukost. Sedan en pint Oboy med säkert 5 msk pulver i(!) och min mage bubblade då den gillade inte så mycket mjölk. Kvällsmaten blev våfflor med sylt och grädde! 

Nyss satte jag i mig ett glas Oboy, åt upp två Twix och sköljde ner med Cola..yeay! 

  

Det är väl tillåtet att vara onyttig…det är bara en fas jag går igenom höhöhö 😉😬 kolla in Raider… Retro edition 😝