Preggo-shopping

Lästid: 3 min

Lite sent med ett inlägg men det blev en lazy torsdag. Tilda och Måns somnade nyligen. 

Jag var en sväng i Nordstan och på jakt efter doppresent och kanske något till mig. Och precis som ALLA andra gånger så hamnade jag på barnavdelningen på alla ställen och klämde på barnkläder till Tilda när jag skulle titta på nåt till mig själv. Den här gången hängde jag tillbaka allting och köpte ingenting till Tilda. Sedan gick jag och provade ut kappor efter kappor och skor. Kom hem med ett par skor och en kappa! Orkade inte mer med mig själv så jag bara betalade och hoppades att kappan och skor passade ihop haha! 

Jag stod i hallen som ni kan se på bilderna. När Måns kom innanför yttredörren så var det “wow”! Va bra då haha…och Måns är som Måns är…kläckte ur sig “bra med lite nya kläder, så att du ser anständig ut på dopet…” Och vidare…”då skriver jag upp en jacka och ett par skor i min shoppinglista då!”. Lycka till att han hittar två plagg för en tusenlapp! Herrkläder är ap-dyra och han handlar inte direkt på Dressmann. HM ibland om det är strumpor och vita basic T-shirts som han har under. 

Inget bra ljus men det får duga så länge 🙂 Ska försöka ta i dagsljus också.

  
Å så ser de ut efter lite bildredigering med ljuset. 

  
Kappan är från HM, Divided – ullmix i storlek 36

Jag är ingen fashionista så jag rådfrågade personalen. Tjejen sade att det är bra om den får plats med en tjocktröja under och jag tänkte ju att det ska få plats med min växande gravidkula haha! Storlek 34 satt precis och med lite plats för magen men jag kommer väl aldrig komma ner till strl 32/34 som för 20 år sedan! Face the reality liksom… Och jo, Divided…kanske mer för ungdomar men kappan sitter bra och jag har mest problem med längden på jackor/kappor. Jag får typ ta vad jag hittar när det passar kanske nästan perfekt. (Jag har letat efter produktbilder på kappan men den fanns inte med i HMs webshopp, kappan är förmodligen en nyhet).

Skor…det är också en pina. Bestämde mig för Din Sko med 7cm klack. Var lite osäker om jag skulle kunna gå i de men med extra hålfotsinlägg som jag har i mina converse får jag väl köra i bootsen också. Sedan är det viktig att sulorna inte är släta och/eller i plast! Klacken i plast gör inte mycket för jag kan klacka om. Inte så kul att halka runt med en gravidkula… 

Det var ett tag sedan jag hade andra färger på skor än svart…Converse och Fred Perry var vita. 

  

Just det…doppresenten
. Imorn åker vi till Tildas kusin #2 Bertil. Tilda har faktisj valt ut presenten själv och satt med den i famnen i vagnen hela tiden tills vi skulle betala. Hon pratade hela tiden också att det skulle vara till Bertil. 

Så när Måns kom hen så berättade hon för pappa att “imorjon ska vi till Bertil, farfar köra bil”. Hon förstår allting! Hag skriver inte vad det är för i fall Bertils föräldrar läser inlägget hehe. 

Btw…impulsköpte hårfärg också. “Mystic violet”….för se hur det kommer se ut. Jag har ju testat en toning i “bordeaux” som gick bort helt efter några veckor. 

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge