Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Preggo-shopping

Lästid: 2 min

Lite sent med ett inlägg men det blev en lazy torsdag. Tilda och Måns somnade nyligen. 

Jag var en sväng i Nordstan och på jakt efter doppresent och kanske något till mig. Och precis som ALLA andra gånger så hamnade jag på barnavdelningen på alla ställen och klämde på barnkläder till Tilda när jag skulle titta på nåt till mig själv. Den här gången hängde jag tillbaka allting och köpte ingenting till Tilda. Sedan gick jag och provade ut kappor efter kappor och skor. Kom hem med ett par skor och en kappa! Orkade inte mer med mig själv så jag bara betalade och hoppades att kappan och skor passade ihop haha! 

Jag stod i hallen som ni kan se på bilderna. När Måns kom innanför yttredörren så var det “wow”! Va bra då haha…och Måns är som Måns är…kläckte ur sig “bra med lite nya kläder, så att du ser anständig ut på dopet…” Och vidare…”då skriver jag upp en jacka och ett par skor i min shoppinglista då!”. Lycka till att han hittar två plagg för en tusenlapp! Herrkläder är ap-dyra och han handlar inte direkt på Dressmann. HM ibland om det är strumpor och vita basic T-shirts som han har under. 

Inget bra ljus men det får duga så länge 🙂 Ska försöka ta i dagsljus också.

  
Å så ser de ut efter lite bildredigering med ljuset. 

  
Kappan är från HM, Divided – ullmix i storlek 36

Jag är ingen fashionista så jag rådfrågade personalen. Tjejen sade att det är bra om den får plats med en tjocktröja under och jag tänkte ju att det ska få plats med min växande gravidkula haha! Storlek 34 satt precis och med lite plats för magen men jag kommer väl aldrig komma ner till strl 32/34 som för 20 år sedan! Face the reality liksom… Och jo, Divided…kanske mer för ungdomar men kappan sitter bra och jag har mest problem med längden på jackor/kappor. Jag får typ ta vad jag hittar när det passar kanske nästan perfekt. (Jag har letat efter produktbilder på kappan men den fanns inte med i HMs webshopp, kappan är förmodligen en nyhet).

Skor…det är också en pina. Bestämde mig för Din Sko med 7cm klack. Var lite osäker om jag skulle kunna gå i de men med extra hålfotsinlägg som jag har i mina converse får jag väl köra i bootsen också. Sedan är det viktig att sulorna inte är släta och/eller i plast! Klacken i plast gör inte mycket för jag kan klacka om. Inte så kul att halka runt med en gravidkula… 

Det var ett tag sedan jag hade andra färger på skor än svart…Converse och Fred Perry var vita. 

  

Just det…doppresenten
. Imorn åker vi till Tildas kusin #2 Bertil. Tilda har faktisj valt ut presenten själv och satt med den i famnen i vagnen hela tiden tills vi skulle betala. Hon pratade hela tiden också att det skulle vara till Bertil. 

Så när Måns kom hen så berättade hon för pappa att “imorjon ska vi till Bertil, farfar köra bil”. Hon förstår allting! Hag skriver inte vad det är för i fall Bertils föräldrar läser inlägget hehe. 

Btw…impulsköpte hårfärg också. “Mystic violet”….för se hur det kommer se ut. Jag har ju testat en toning i “bordeaux” som gick bort helt efter några veckor. 

2 kommentarer om “Preggo-shopping

  1. Skitsnyggt! Så läckert när man har svart hår och kan färga det i röda & lila toner! Dock fäster inte färgen så bra på svart hår, då hårstråna är glansigare & kraftiare, så den “rinner av” lektion från min frissa;)

    1. Jepp det tror jag också! Förra gången var det bara nåt billigt toning och jag blev lite förvånad ändå att allt färg har försvunnit. Men om det ändå blir så slipper jag avfärga håret hehe. Jag har märkt att svenska frisörer har svårt att hantera mitt hår. Därför klipper och färgar jag håret själv. För sparar till Thailand haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge