Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Preggo-hjärna: På spa utan badkläder 

Lästid: 1 min

Det är lätt att glömma saker när man är gravid t ex att man ska på spa men glömde helt bort att packa med badkläder! Måns pikade lite på att jag gjorde det med flit men jag är förkyld så jag har inte tänkt bada men för att vistas i poolområdet måste man väl ha badkläder. Så jag fick köpa badkläder och hittade typ den första bästa på Åhlens. 

Vi är nu incheckade på Hotel Skansen i Båstad. På rummet välkomnade vi med cava på rummet och fika medan vi väntar på att turas om att gå in till våra bokade behandlingar som ingår i paketet Vardagslyx. 

   
 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Preggo-hjärna: På spa utan badkläder 

 1. Tur du hade med dig eget mousserande alkoholfritt i världsklass då;)
  Så himla kul att du & Emma hakade på min idé, och det har varit ett sant nöje att få göra den fantastiska bloggmiddagen ihop med er! Kommer känns lite tomt utan alla bollar i luften men det är bara att sätta igång nästa projekt;)
  Hoppas vi ses snart igen och att du passar på att njuta för fullt nu, det är du värd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge