Nu var det andra natten Tilda och jag har flyttat tillbaka till Tildas rum, och det bestämde hon själv att hon ville sova på sin säng…med mamma.

Och inte ville Vildingen sova inatt nej nej. Hon ska kolla på Youtube, dricka lite välling och när vi släckte och pussade godnatt så började hon prata, kommenterade saker, återberätta saker, påminna och sjöng sånger efter sånger. 

Sedan tiggde hon lite sött efter mer välling efter att hon hade att i sig hela 330ml så nopp. JAG har hållit henne vällingfri i alla fall mellan 00-06 i över en vecka nu och fortsätter med det. Bättre än inget och jag försöker prata vett med Tilda och det funkade, faktiskt. Jag sa bara ”välling till frukost, vatten på natten, Tilda hostar om Tilda dricker välling på natten”. Då kom hon ihåg ”Tilda får ont i halsen och kräka då” fast hon hade inte kräkt sist men höll på att göra det. 

Svårt att få Tilda att somna tidigare än kl.22 och det är olika tider oftast. Igår var hon bestämd att vi skulle borsta tänderna, ta på pyjamasen och ”gå till sängen mamma! Tildas säääng!”.Sedan ville hon vara med på allting och inte missa något. 

Vi släckte direkt men inte helt förrän runt 00:10 för hon ville ha ”grodan” tänd. Hon fick ingen välling, la sig på magen och använde min amningskudde som kudde. Jag var riktig trött då och somnade men vaknade igen 00:50 och då hade Tilda somnat själv utan nappflaskan i munnen. Så den vällingen hon frågade efter visste jg att hon ville använda som napp. Att hon la sig till rätta för att sova för natten har bara hänt några gånger på senaste tiden. 

Skönt i alla fall att hon inte gnällde eller flippade ur som hon brukar under dagtid och när det inte går så fort som hon vill. 

Bild från igår när vi fikade ☺️ Nu får ingen balla ur här, visst är det mycket socker på bilden men hon hann inte äta mer än 3-4 små bitar för hon ville mata mamma. Och ja, min Oboy är mörkare 😁