Hur många har en PowerBank eller portabel laddare till mobil och surfplattor? 

Jag har funderat på att skaffa en sådan för min iPhone håller inte en hel dag om jag ska blogga och instagrama med den. Det är också skittråkigt när jag missar att ta bilder när mobilbatteriet ligger på 20 % men plötsligt är den på 5%… Jag tror att jag själv har förstört den då jag använde ofta iPad laddaren så att iPhonen skulle turboladda… Det ska man inte göra då det försämrar batteriet har jag fått höra! Har ju beviset nu också. 

I alla fall. Jag har länge kikat på olika PowerBank men har inte riktigt bestämt mig om jag vill ha en “vanlig” usb-laddare eller solcellsladdare. De som är solcellsladdare verkar vara mer miljövänliga på ett sätt eftersom man behöver bara jaga solljus/dagsljus men går också att ladda upp som vanlig. 
Så här ser en vanlig usb-laddare ut… det finns olika kapacitet och storlekar på dem. Den här är nog den minsta och håller kanske 1-2 laddningar. (Bild: lånad av Alltryck.se)

  

Men de här solcellsladdarna…de är snygga tycker jag! Så typ nåt sånt kan jag verkligen tänka mig. Det ser ut att de har sugproppar så att man kan fästa på fönstret…

  
Efter att har googlat runt lite så hittade jag till Alltryck.se som har presentreklamsprodukter och andra roliga produkter för företag, med tryck eller logo om man vill. Jag har ju inte företag (inte än :P) men det fanns flera produkter som Måns jobb kan gärna kika på till nästa julgåvor till personalen haha!

Vad tycker du? Har du en portabel batteriladdare och är du nöjd med din?Rekommendationer? Inköpställe? Ebay har jag också kikat på men det blev bra för många val…