Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Powerbank, ett måste!

Lästid: 1 min

Hur många har en PowerBank eller portabel laddare till mobil och surfplattor? 

Jag har funderat på att skaffa en sådan för min iPhone håller inte en hel dag om jag ska blogga och instagrama med den. Det är också skittråkigt när jag missar att ta bilder när mobilbatteriet ligger på 20 % men plötsligt är den på 5%… Jag tror att jag själv har förstört den då jag använde ofta iPad laddaren så att iPhonen skulle turboladda… Det ska man inte göra då det försämrar batteriet har jag fått höra! Har ju beviset nu också. 

I alla fall. Jag har länge kikat på olika PowerBank men har inte riktigt bestämt mig om jag vill ha en “vanlig” usb-laddare eller solcellsladdare. De som är solcellsladdare verkar vara mer miljövänliga på ett sätt eftersom man behöver bara jaga solljus/dagsljus men går också att ladda upp som vanlig. 
Så här ser en vanlig usb-laddare ut… det finns olika kapacitet och storlekar på dem. Den här är nog den minsta och håller kanske 1-2 laddningar. (Bild: lånad av Alltryck.se)

  

Men de här solcellsladdarna…de är snygga tycker jag! Så typ nåt sånt kan jag verkligen tänka mig. Det ser ut att de har sugproppar så att man kan fästa på fönstret…

  
Efter att har googlat runt lite så hittade jag till Alltryck.se som har presentreklamsprodukter och andra roliga produkter för företag, med tryck eller logo om man vill. Jag har ju inte företag (inte än :P) men det fanns flera produkter som Måns jobb kan gärna kika på till nästa julgåvor till personalen haha!

Vad tycker du? Har du en portabel batteriladdare och är du nöjd med din?Rekommendationer? Inköpställe? Ebay har jag också kikat på men det blev bra för många val… 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge