Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Potträning – kissa själv!

Lästid: 1 min

Oj oj oj va stolta vi är nu! Sedan förra inlägget så har Tilda haft på sig sin första trosa… och somnat på soffan utan att har kissat. När hon vaknade så erbjöd vi henne att gå med på toa och kissa. Svaret var nej och åter nej nej nej. Inte arg var hon men hon var bara inte kissnödig. 

Plöstligt hörde vi henne ropa från sitt rum när hon höll på att packa prylar. Vi trodde att hon hade kissat på sig men nej. Då gick jag därifrån. Igen ropade hon men på pappa! Måns frågade om hon ville kissa, det ville hon och pappa skulle få hjälpa henne. 

I badrummet så organiserade hon med sin potta och lade den där hon ville sitta. Jag sa att hon glömde sin toa-ring som hon hade burit runt hela veckan sedan hon fick den. Nopp, den ville hon inte ha. 

Måns hjälpte henne med byxan och hon stod vid pottan och ville att pappa skulle gå ut och stänga badrumsdörren efter sig! Måns gjorde som hon ville och vi båda stod utanför och väntade. Måns ville öppna men jag sa att han måste låta henne göra sitt! Hon hade satt sig på pottan själv och kissat jättemycket, typ som första morgonkisset. Pappa fick hjälpa henne torka och det var bara lite lite skvätt kiss i trosan. Jippi! Vi berömde henne med “bra jobbat! Det gick ju hur bra som helst! Du kan ju bara när du vill!”. Sedan fick hon ta en ny trosa och den tog hon på själv! 

Framsteg! 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Potträning – kissa själv!

  1. Wooow så roligt! Duktiga Tilda! Hon får nog kläm på det där så fort som hon själv vill 🙂 Jag tänkte sagt Elsa-trosor sist jag träffade er och vi pratade om det, men sen kom jag på att det kanske inte fanns det så då ville jag inte säga det för att Tilda kanske skulle bli besviken. Kul att det var just det som hon valde!!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge