Oj oj oj va stolta vi är nu! Sedan förra inlägget så har Tilda haft på sig sin första trosa… och somnat på soffan utan att har kissat. När hon vaknade så erbjöd vi henne att gå med på toa och kissa. Svaret var nej och åter nej nej nej. Inte arg var hon men hon var bara inte kissnödig. 

Plöstligt hörde vi henne ropa från sitt rum när hon höll på att packa prylar. Vi trodde att hon hade kissat på sig men nej. Då gick jag därifrån. Igen ropade hon men på pappa! Måns frågade om hon ville kissa, det ville hon och pappa skulle få hjälpa henne. 

I badrummet så organiserade hon med sin potta och lade den där hon ville sitta. Jag sa att hon glömde sin toa-ring som hon hade burit runt hela veckan sedan hon fick den. Nopp, den ville hon inte ha. 

Måns hjälpte henne med byxan och hon stod vid pottan och ville att pappa skulle gå ut och stänga badrumsdörren efter sig! Måns gjorde som hon ville och vi båda stod utanför och väntade. Måns ville öppna men jag sa att han måste låta henne göra sitt! Hon hade satt sig på pottan själv och kissat jättemycket, typ som första morgonkisset. Pappa fick hjälpa henne torka och det var bara lite lite skvätt kiss i trosan. Jippi! Vi berömde henne med ”bra jobbat! Det gick ju hur bra som helst! Du kan ju bara när du vill!”. Sedan fick hon ta en ny trosa och den tog hon på själv! 

Framsteg!