Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Potträning går framåt

Lästid: 1 min

Här hos Tildas farmor och farfar har Tilda fått en potta. Hon ville själv sitta på pottan när vi ska byta blöjan på henne. 

Hon bar in potten till den lilla toan och satte sig och stängde igen dörren. Så hon satt inne i toan själv. Sedan kom hon ut med hela pottan i famnen med jättemycket kiss! Hon ville visa det och sade att vi måste “hälla oot”. Å så ville hon sitta på pottan igen och “mamma får inte vala med”. Så hon bara satt och stirrade. Det såg ut som hon koncentrerade sig. Å så kom hon ut med pottan i famnen igen och sade “det var en kula”. 

Jippie! Tilda har bajsat i pottan för första gången. Hon har förstått det här med att gå på toa och man vill vara lite för sig själv då 🙂 

Förstår att vissa kan störa sig på att jag skriver om Tildas kiss å bajs. Här är vi i alla fall stolta över henne och att potträningen går framåt. 

Pottan har lock…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge