Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Potträning dag 2

Lästid: 1 min

Tilda är lustig.

Igår… Hela dag har hon inte brytt sig om att ta fram pottstolen eller elefant-stolen. När papoa Måns kom hem från jobbet, då ville hon streaka och gå runt utan blöja. Hon visade med bestämda steg till hennes rosa pottstol, tog fram den, lyfte upp den överhuvudet, flyttade på den och den fick stå vid soffan. Inte nog med det. Hon hämtade elefant-stolen, lyfte med den å satte den vid pottstolen. Jag sade till Måns att hon ville att han skulle sätta sig där. Sedan satte hon sig på pottstolen och tittade på tv. Jag lovar, detta har hon gjort hel själv. Vi har inte organiserat nåt föruton den röda geten!

Hon var tvungen göra detta innan vi skulle handla på Coop och hämta paket…

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge