Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Potträning dag 1

Lästid: 1 min

Tilda har fått en BabyBjörn pottstol med ryggstöd som vi köpte på Ullared och vi har haft den stående lite överallt i lägenheten i en vecka nu. Tilda gillar att flytta på saker och pottan har fått fötter sedan dag 1.

Tilda undersökte pottan direkt…

image

…och ikväll efter badet körde Tilda streaking som vanligt. Hon satt i pottan och sade allt möjligt som t ex baja, bajsa, bajsh, shish, kissh, shiii, ajabaja… Men sedan ställde hon upp och flyttade på pottan å bara ställde sig bredvid och kissade…å inte i pottan. Framsteg? Hon fick ta på sig blöjan men ville ta av den igen…

Potträning med pappa…

image

Å nu ligger jag i sovrummet å bloggar…hör Måns säga krystljud och Tilda lika så…å säga “baajs”, krysta “uuuuiiii”, säga “bajs” igen… Tilda säger “aaa jaa”, Pappa säger “bajs” igen…Tilda ” mer”….Bajs? bajs! Bajs? Måns”Kommer det inget”, Tilda “Näääj”

Inget bajs kom…

De två alltså…

Tilda är 1 år och 5 månader!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Potträning dag 1

  1. Åååh en sån pottstol vill jag med köpa! Vad kostade den när du köpte den? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge