Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Potträna nu?

Lästid: 1 min

Det är väl lite individuellt? Visst måste man börja nångång och lära barnet att gå på toa å bli blöjfri. Igår sade min mamma det igen, kanske för 3e gången nu… Att VI borde börja med potträningen! Å så sade hon…”När du var 1 år så kunde du redan då gå på toa!” Det var ju andra tider då. Nu är vi bekväma av oss. Vi har blöjor. Barnet utvecklas senare då? På min tid när vi växte upp i Thailand så fanns det inga engångsblöjor. Mamma körde tygblöjor på mig å brorsan. Jag kunde redan vid 1 års ålder tala om när jag behövde kissa och göra nr.2. Mamma berättade även att vi kunde gå på bio så ofta pga av det haha…å det minns jag. Jag sade “shii shii” som betyder kissa och “u” för bajsa. För jag kunde inte säga så många ord så som 1 åring. Å jotack ibland är det lätt med thailändska, vi har många interjektioner å ljudhärmande ord.

Tilda är mycket duktig nu med att tala om att hon BAJSAR eller HAR BAJSAT för hon säger ju “Bajs! Bajs! Bajs!” eller så ropar hon rent ut ” Baaaaaaajshhh bajsh”. Hon är snabbare nu med att ta bajspåsen å slänga i papperskorgen i badrummet som vi har mest för bjöjor. Hon är även snabb med att försöka rymma efteråt å vill bli jagad när jag kommer med en ny blöja. Hon vet hur hon ska busa till det.

Jag har tänkt mig att vi börjar med potträningen när Måns tar semester 4 juli, så jag slipper vara den enda som torkar upp efter lilla fröken… Hahaha!

Det senaste i Tildas bokhylla, Max Potta av faster Maria.

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge