Postnord, inte ok!

Lästid: 1 min

Det kom ett SMS-avi idag och det står att jag skulle hämta mitt paket SENAST 25 sept! 

Jag väntade på 3 st Glossybox som jag beställde under en Throw back-kampanj i början av september. Boxarna skickades ut en och en. Jag kunde följa mina paket och två kom fram utom en. När jag skulle hämta frågade jag expediten ändå om du kunde kolla om det låg en till. De brukar inte vilja lämna ut paket utan avi-nr men då frågade hon mig om det var i samma namn, och det 3:e paket fanns där men jag hade inte fått någon avi. Jag fick ut alla mina paket och skulle inte bry mig om sms-avin skulle komma inom den närmaste tiden. 

Men hallå eller! Sms-avin kom idag! Typ 3 veckor försenad. Tänk om jag hade inte frågat eller frågat men inte fått ut mitt paket utan en avi. Då hade paketet säkert skickat tillbaka eller vad vet jag. Men detta är ändå inte ok. 

  

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge