Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Postnord, inte ok!

Lästid: 1 min

Det kom ett SMS-avi idag och det står att jag skulle hämta mitt paket SENAST 25 sept! 

Jag väntade på 3 st Glossybox som jag beställde under en Throw back-kampanj i början av september. Boxarna skickades ut en och en. Jag kunde följa mina paket och två kom fram utom en. När jag skulle hämta frågade jag expediten ändå om du kunde kolla om det låg en till. De brukar inte vilja lämna ut paket utan avi-nr men då frågade hon mig om det var i samma namn, och det 3:e paket fanns där men jag hade inte fått någon avi. Jag fick ut alla mina paket och skulle inte bry mig om sms-avin skulle komma inom den närmaste tiden. 

Men hallå eller! Sms-avin kom idag! Typ 3 veckor försenad. Tänk om jag hade inte frågat eller frågat men inte fått ut mitt paket utan en avi. Då hade paketet säkert skickat tillbaka eller vad vet jag. Men detta är ändå inte ok. 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge