Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Pork buns & Bingolotto…

Lästid: 1 min
Det blev en spontan Bingolotto ikväll! PåSmällen – Emma, Jair och Lucas var hos oss på lite Pork Buns å spel. Det var hur långe sen som helst att jag spelade och shit vad fort det rullade på. Jag minns att det höll på hur länge som helst och nu chop, chop, choff så var det klart.
image
Måns lagade Pork Buns efter Jonas Crambs kokbok “Mackor”. Brödet är ångkokta bullar som jag gör då och då. JAG tyckte att köttet väl för salt men Måns gick efter receptet sa han. De andra ingredienser var inlagd senapskål och den car också salt…
Pork buns med bbq fläsk, inlagd senapskål, Sriracha chilisås och jordnötter
image
Med salladslök och Hoisinsås

via Instagram http://ift.tt/1y3lPSI
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge